2789

معده عصبی دارم، ترش میکنم  و قرص میخورم...با توجه به اینکه تو بارداری مشکلات معده و گوارشی هست، ممکنه مشکل منم تشدید بشه؟

کسی بوده مثل من؟ ولی بارداری سالمی داشته

یعنی قبل بارداری مشکلات معده و ترش کردن داشته ولی طول بارداری مشکلی براش پیش نیومده

خدایا تنها نذارم

من 

معدم درد میکرد قبلش ولی در طول بارداری دردی نداشتم 

بعد زایمانم درداش زیاد شد ب طوری ک بستری شدم

هربار این درو محکم نبند نرو اروم ببند وحشی😠،اصلا نبند فقط بروووو✊ به جای همه ی اونایی ک میگن لایک نکن منو لایک کن اقاا لایک کن بیاد😂من لایک دوست😢

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بارداری کاملا سالمی خواهی داشت ولی از نظر گوارشی اذیت خواهی شد

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
من  معدم درد میکرد قبلش ولی در طول بارداری دردی نداشتم  بعد زایمانم درداش زیاد شد ب طوری ...

خب الان بهترید؟ چند وقت پیش زایمان کردید؟

خدایا تنها نذارم
خب این که اصلا چیز سختی نیست شما اول برو معدت رپ درمان کن  ک ایشالا باردار شدی اذیت نشی ولی ب ...

دو ساله درگیرشم...وقتی مراعات میکنم خیلی خوبم...وای به حال اینکه یکم ناپرهیزی کنم.. باز به هم میریزه

خدایا تنها نذارم
خب الان بهترید؟ چند وقت پیش زایمان کردید؟

دوبار زایمان طبیعی داشتم 

بیشتر هم اینکه طبیعی زایمان کردم باعث شد دردام بیشتر شه 

حدودا ۷سال پیش بود 

ولی الان خداشکر دردی ندارم خودمم مراعات میکنم 

برا من از مشکل اعصاب و استرس و تنش درد میگرفت

هربار این درو محکم نبند نرو اروم ببند وحشی😠،اصلا نبند فقط بروووو✊ به جای همه ی اونایی ک میگن لایک نکن منو لایک کن اقاا لایک کن بیاد😂من لایک دوست😢
شما اینجوری بودید؟

بله هر سه بارداری تا خون ریزی معده هم رفتم و هر کدوم بخاطر گوارش چند کیلو وزن کم میکنم ولی بچه هام ماشاالله 

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
بله هر سه بارداری تا خون ریزی معده هم رفتم و هر کدوم بخاطر گوارش چند کیلو وزن کم میکنم ولی بچه هام م ...

آخریش چند سال پیش بوده؟ ترش هم میکردید؟ خودتون چند سالتونه؟

خدایا تنها نذارم
خب خداروشکر..ترش هم میکردید؟

نه گلم 

من اسید معدم خیلی کم شده بود نمی‌دونم چرا😑