2777
2789
عنوان

گواهی رانندگی

125 بازدید | 4 پست

سلام. خانما گرفتن گواهی چقدر طول میکشه 

اول کلاسای تیوری بعد عملی؟

چند ماه طول میکشه کلاسای تیوری تموم شه عملی اموزش ببینیم؟

اعتماد به نفسمو تحت هر شرایطی حفظ می کنم...بینی مو تابستون عمل می کنم... زبانم رو تابستون فول می کنم. برا مهاجرت تحصیلی اقدام می کنم و سپتامبر2024 میرم دانشگاه(چین)

بستگی به شهرتون داره چندتا آموزشگاه داشته باشه

ما تو یه شهرستان کوچیکیم اینهمه آدم با یدونه آموزشگاه

یکماه و نیم طول کشید نوبتم برسه 

یه هفته آموزش آیین نامه

دو هفته بعد آموزش شهری ۱۲ جلسه

یه هفته بعد آزمون آیین نامه

یه هفته بعدم آزمون شهری

کلا من آبان ثب نام کردم تا اسفند و فروردین طول می‌کشه 

اگه دنبال یه کادو یا دکوری میگردی که هنری باشه بیا تو پیجم ✅آموزش مجازی نقاشی هم داریم با صفر تا صد نکات نقاشی 🌈💙 آیدی  yek_tarh_eshgh

بستگی به شهرتون داره چندتا آموزشگاه داشته باشه ما تو یه شهرستان کوچیکیم اینهمه آدم با یدونه آموزشگا ...

خیلی ممنونم کلا کلاس اموزش کتاب یه هفته طول کشید؟

اعتماد به نفسمو تحت هر شرایطی حفظ می کنم...بینی مو تابستون عمل می کنم... زبانم رو تابستون فول می کنم. برا مهاجرت تحصیلی اقدام می کنم و سپتامبر2024 میرم دانشگاه(چین)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ممنونم کلا کلاس اموزش کتاب یه هفته طول کشید؟

خواهش میکنم بله تقریبا 

اگه دنبال یه کادو یا دکوری میگردی که هنری باشه بیا تو پیجم ✅آموزش مجازی نقاشی هم داریم با صفر تا صد نکات نقاشی 🌈💙 آیدی  yek_tarh_eshgh

خواهش میکنم بله تقریبا 

سپاس عزیزم