2777
2789

سلام خانومها من دارم مانتو تابستونه میدوزم جنس پارچم لینن رنگ کرم هست با ترکیب لینن سوزندوزی گرفتم، بعد پارچه م دید داره اومدم قسمت های جلوش رو لایی حریر زدم، به نظرتون پشتش و آستینش رو هم لایی بزنم یا خیلی گرم میشه؟ جنسش هم چروک میشه خیلی، موندم چیکار کنم لایی نکنم خیلی نازکه، لایی هم بزنم میترسم گرم بشه  یا آستینش چون مدل کیمونو هست خوش  حالت درنیاد

آقایون توی تاپیک من نیان وگرنه گزارش میشن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباه کردی لایه در اثر شست و شو باز میشه 

بعد هم لختی پارچه از بین می‌بره 

من به خاطر چروکیش لینن نمیخرم 

لینن اماده جنس هاشون فرق می‌کنه این درصد از چروکی نداره

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
بزتی یه مشکله  نرنی یه مشکل دیگه  بحاش از زیر یه شومیز یا تیشرت نخی سفید بپوش بشوره ...

دقیقا همینطوره، یه ساعته نشستم دارم فکر میکنم چیکار کنم🤦‍♀️🤦‍♀️آخه از بس هم نازکه میگم با لایی دوامش بیشتره، الان جلوش رو که لایی زدم دوختم، پشتش و آستینش رو نزنم دیگه؟ 

اشتباه کردی لایه در اثر شست و شو باز میشه  بعد هم لختی پارچه از بین می‌بره  من به خاطر چ ...

جدی باز میشه؟اگه خوب بچسبونی بازم باز میشه؟ فقط تکه های جلوش رو لایی زدم پشتش و آستینش رو پس نمیزنم دیگه

دقیقا همینطوره، یه ساعته نشستم دارم فکر میکنم چیکار کنم🤦‍♀️🤦‍♀️آخه از بس هم نازکه میگم با لایی دوا ...

نزن

لنین کلا پارچه سرپایی پوشیدنه 

دوبار میشوری کلا از ریخت میوفته 

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه

اشتباه کردی لایه در اثر شست و شو باز میشه  بعد هم لختی پارچه از بین می‌بره  من به خاطر چ ...

اما وقتی لایی میزنی کمتر چروک میشه

جدی باز میشه؟اگه خوب بچسبونی بازم باز میشه؟ فقط تکه های جلوش رو لایی زدم پشتش و آستینش رو پس نمیزنم ...

اره باز میشه 

نه به جاش یه تاپ نخی زیرش بپوش 

کلا بدن نماییشون زیاده من دیدم تو تن دیگران قشنگ رنگ لباس زیرشون مشخصه 

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
نزن لنین کلا پارچه سرپایی پوشیدنه  دوبار میشوری کلا از ریخت میوفته

اومدم با لینن سوزندوزی ترکیب کردم اونو گرون خریدم خیلی هم خوشکله میخوام یجوری باشه زیاد بپوشمش

اما وقتی لایی میزنی کمتر چروک میشه

نمیشه که کل لباس لایه بزنی 

مخصوصا کیمونو باشه پف می‌کنه 

هنوز نشستی بعد که بشوری یک ساعت باید اتو کنی

اومدم با لینن سوزندوزی ترکیب کردم اونو گرون خریدم خیلی هم خوشکله میخوام یجوری باشه زیاد بپوشمش

پس لایی رو بزن و خوب پرس کن 

لنین زود چروک میشه 

اتو کن ولی سعی کن زیاد نشوری 

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه

پس لایی رو بزن و خوب پرس کن  لنین زود چروک میشه  اتو کن ولی سعی کن زیاد نشوری

آستین هم بزنم؟ مدل کیمونو هست بد نمیشه؟