2777
2789

دلم داره میترکه 

بچم ازم دوره 

چیکار کنم 

نمیزاره پسرمو ببینم کسی تو شرایط من بوده 

میتونم ازش شکایت کنم ک بچمو نمیزاره بیاد دیدنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرم نظامی بود اومد خاستکاریم گفت پول ندارم ولی پاکم سالمم 

باهاش ازدواج کردم گفت پول ندارم عروسی بگیرم نامزدی بگیرم طلا بگیرم 

من فقط هفده سالم بود 

بدون تجملات باهاش رفتم مشهد و برگشتیم رفتیم شهر غریبتو خونه های سازمانی و مخروبه ی ارتش 

توی پایگاه هشتم شکاری اصفهان رفتم توی خونه ای ک کل ساختمانش مخروبه بود ما یک واحد دستی ب سر روش کشیدیم و روبروم تا چشم کار میکرد اپم و خونه نبود شبا با زوره گرگ میخابیدم 

ماهی یبار بیرون نمیرفتیم میگفتن پشه سالک داره نیشش عفونیه 

یک ساعت تا شهر فاصله بود ماهی یکبار با اتوبوس میرفتیم لباسها و خوراکیها و مغازه ها رو نگاه (فقط نگاه) میکردم و برمیگشتم خونه 

سیزده سال با قناعت و پس انداز کزدن من گذشت تا وضعمون بهتر شد ماشین گرفت خونه گرفتیم 

ولی شوهرم دم دراورد کور وقتی بینا شد اولین چیزی ک شکست عصای دستش بود 

منو ول کرد رفت یه زن نانجیب صیغه کرد 

شوهرم نظامی بود اومد خاستکاریم گفت پول ندارم ولی پاکم سالمم  باهاش ازدواج کردم گفت پول ندارم ع ...

چرا این نظامی ها انقد خیانت میکنن؟؟؟؟ خودشم میرن با زنای هرزه

از همسایه ینفر شوهرش نظامی بود خیانت کرد به زنش با یه زن خراب

یا یه همکلاسی داشتم داییش نظامی بود رفته بود تو چابهار یه زن خراب صیغه کرده بود دور از چشم زنش

یا یکیو شنیدم که نظامی بوده و با خواهر زنش رو هم ریخته بودن

اگه از گذشته‌ت زخم خوردی، نزار همون زخم آینده‌تو هم زخمی کنه❤️‍🩹متاهل و متعهد به همسرم💓

شوهرم ی ناموس دزد عوضیه  کاش ادمش نمیکردم  بقول خودش میگفت من پول یه بستنی هم نداشتم قبل ...

لیاقتش همونه متاسفانه خانوما وقتی وارد زندگی میشن صدشون رو میزارن در صورتی که مرد گربه کورس

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
چرا این نظامی ها انقد خیانت میکنن؟؟؟؟ خودشم میرن با زنای هرزه از همسایه ینفر شوهرش نظامی بود خیانت ...

نظامیا از دور وجهه خوبی دارن ولی باید توشون زندگی کنی نمیگم همه ولی اکثرا ادمای خوبی توشون پیدا نمیشه