2777
2789

سلام بچه ها 

برادرزاده م کنکوریه و شنیدم امتحان پنجشنبه خیلی سخت بوده و ممکنه خیلیا تو کشور حتی پاس نشن!

چون کنکوری تو سایت زیاد داریم گفتم با شماها هم در میون بذارم که اگه کانالی، سایتی، کارزار امضا برای اعتراض به امتحان زبان گذاشتند اگه موافقین شرکت کنین یا حضوری به اداره منطقه تون برید.

حتی میگن بعضی حوزه ها فایل رو دوبار پخش کردند.

به امید موفقیت همه تون

📍"مشرق و مغرب اَر روم...وَر سوی آسمان شوم نیست نشانِ زندگی...تا نرسد نشانِ تو"🌼🌼🌼🌼🌼"ای گوهری از کانِ من...وی طالبِ فرمانِ من...آخر ببین احسانِ من...باشد که با ما خو کنی"  "مولانا"🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼  "کو یه قانون کو یه زندون واسه دزدای سر چاله میدون،کو یه رگبار؟ کو یه بارون ؟که بشوره ببره اینارو بیرون..ما یه عمره که می نالیم ماها چرا همیشه تو همین حالیم؟؟مارو گشتی، آخه مشتی چی می تونه باشه توی این جیبای خالیم؟؟ما یه عمره که می نالیم..همه وعده شون به ما زخم کاریه.. اینا واسه ما یادگاریه..خندمون واسه گریه زاریه!! دیوونه خونس 😅 شما سختین! شما سَدین! شما که ازتون نمی مونه ردی..باشه ما هیچ، باشه ما گیج! دورمون بزنید ولی تا یه حدی..ماها سختیم نمی سازیم، ماها فیلمای با پایان بازیم..ماها دردیم ما نیازیم..ماها مثل پول آب و برق و گازیم!!ماها دردیم ما نیازیم" متن آهنگ "زخم" فرزاد فرزین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کسی که خونده بود خوب براش راحت بود 

کسی که کلاس رفته بود براش راحت بود نه کسی که فقط به کتاب دبیرستان بسنده کرده بوده

سطح سوالارو باید با سطح کتاب درسی مقایسه کنی بعد میفهمی چرا دارن بال بال میزنن عزیزم

کسی که خونده بود خوب براش راحت بود 

من دانشجو ام ولی این حرفت برای یه دانش آموز از هزار تا فحش بدتره

خدایاااا شکرت بخاطر نعمت بزرگی که بهم دادی کمکم کن بتونم خوب از پس بزرگ کردنش بربیام   خدایا شکرت بخاطر زندگیممممممم🌿♥️
ما معلممون اومد گفت سطحش بالا بوده به ویژه ریدینگ ها

اینجا خیلیا ادعاشون میشه و بلف میزنن وایسا نتیجه ها بیاد

امسال میگفتن کنکور اردیبهشت زیستش خیلی اسون بوده هر کی از سر جلسه بلند میشده خوشحال بوده زیست اسون بوده درحالی که اومدن تحلیل کردن دیدن پر از دام بوده

جوجه رو اخر پاییز میشمارن