2777
2789
عنوان

تجربه من از افزایش وزن☝🏻☝🏻☝🏻

3069 بازدید | 13 پست

چندتا نکته برای کسایی که میخوان تپل شن

اول اینکه من خودم تا دو سال پیش قدم ۱۷۰ بود و وزنم ۴۸ و خیلیی لاغر بودم..جالب اینه اشتهامم پایین نبود ولی چاق نمیشدم فک کنم ارثی بود

خلاصه من دیدم دیگ بیشتر از این اشتها غذا ندارم شروع کردم به خوردن نوشیدنی چون نوشیدنی به اشتها خاصی نیاز نداره و میتونی سریع سر بکشی و بخوریش

من هر روز دو بار شیک درست میکردم و میخوردم یک بار برا میان وعده صبح یکبارم میان وعده عصر

مواد لازم برای شیکم : موز ، شیر پرچرب ، خرما ، کره بادوم زمینی ، بستنی ، بیسکوییت خورد شده ، پودر گین آپ

و باید بدونید بیشترین چیزی که ادمو چاق میکنه قند هس 

من تپل شدم بعد ۴ ماه و رسیدم ب وزن ۶۰ ولی همش چربی بود چه فایده! خلاصه الان ۷ ماهه میرم باشگاه و فند و چربی رو خیلی کم کردم و با پروتئین و ورزش اندام خودمو دارم میسازم .الان وزنم ۶۳ هس ولی خوش استایل ترم نسبت ب قبل 

من نیاز به تجربه لاغری دارم نگاراااا😭😂

شبیه مه شده بودی!نه می‌شد در آغوشت گرفت و نه آن‌سوی تو را دید! تنها می‌شد در تو گم شد که شدم…بشنیده ام که عزم سفر میکنی مکن.مهر حریف و یار دگر میکنی مکن"تو در جهان غریبی غربت چه میکنی قصد کدام خسته جگر میکنی مکن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان نفهیدم.. چاق شدی چرارفتی باشگاه

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

الان نفهیدم.. چاق شدی چرارفتی باشگاه

چون بدنم همش با چربی تپل شده بود..رفتم باشگاه که چربیارو اب کنم ماهیچه ای شم..شکم پهلو رواب کنم پاهامو پر کنم با ماهیچه..اینجوری ادم سالم تره

ورزش کن ..قند رو ب حداقل برسون😁

چشم گلی

شبیه مه شده بودی!نه می‌شد در آغوشت گرفت و نه آن‌سوی تو را دید! تنها می‌شد در تو گم شد که شدم…بشنیده ام که عزم سفر میکنی مکن.مهر حریف و یار دگر میکنی مکن"تو در جهان غریبی غربت چه میکنی قصد کدام خسته جگر میکنی مکن

احساس میکنم هیچی جذبم نمیشه

جذب مواد غذایی به سلول یک نوع یادگیری هست بنظرم..من از وقتی شروع کردم ب افزایش وزن دیگ وزنم پایین نیومد حتی زمانایی ک غذا نمیخورم چ اشتها ندارم