2777
2789

خانوما من ۵ساله ازدواج کردم خونم سه خواب ۱۴۰ متره ولی همسایه مادرشوهرمم، یعنی خونه خودمونه ، آزاری ام نداره قطع رابطم کلا چندماهه ندیدمش، ولی سالی یه دف که مهمونامون از شهرستان م خیلی اذیت میشم چون شوهرم نمیتونه بپیچونه همش باید دراختیارشون باشه، خونه من ک جرات نمیکنن فامیلاشون بیان ، از طرفی خود همسرم میگه از اینجا بریم منطقه بالای شهرمون، الان منطقه متوسط روبه بالاییم، موندم بین دوراهی کسی ام ندارم مشورت بگیرم، دودلم چون از اینجاییم باید ۷۰متری ۲خواب بریم، جام تنگ میشه ومیخوام برای بارداری اقدام کنم، اینم بگم که مادرشوهرمم فکر رفتن داره ولی آدم دمدمی هست نمیشه رو حرفش حساب کرد، شماباشید چیکار میکنید؟ خونه رو برا فروش گذاشتم، هستید بقیش رو بگم؟ 

😐با مادرشوهرتون ک قهرین فامیلام میان جرات نداره بیان خونتون 

خدا به دور

حالا کجا میرین بشینین دیگخ

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بگو ولی من طبقه پایین مادرشوهرمم خیلی عذاب میکشم مثل اوایل زیادکاربه کارم ندارن وخیلی دخالتشانوقیچی کردم  ولی خب مثلا مامانم میاد خونمون ازاول تاآخرمیادمیشینه پیش ما من حرص میخورم یا وقتی شوهرم ازسرکارمیاد هی صداش میکنن

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙

من که خونه قدیمی ۸۰ متری رو به نوساز ۱۵۰ متری پدرشوهرم ترجیح دادم

ولی خب تو میگی نمیبینیشون اصن من هرروز صبح زود مادرشوهرم می اومد خونم ببینه چیکار میکنم شده بود یه هفته مهمون اورده بود خونم اتاقمم انباری‌کرده بود حتی دستشوییم با اینکه یه واحد خالی رو هم انباری‌کرده بودن.از مهمونیاشم ک کلافه بودم.

حالا تو حد و حدودتو مشخص کردی خودت ببین اگ میتونی بمون

خب وقتی با مادرشوهره قطع رابطه ای ونمیاد فامیلاشون هم ک سالی ی بار کلا جراااات ندارن تا بخوان بیان دیگه چ فرقی میکنه کجای این کره خاکی باشی دیواری دیوار یا کلا کشور عوض شه بیکاری ی اساس کشی و خونه کوچیک بندازی گردنت اخه 

خدایا فقط گاهی نگاهی ازتو دنیامو می‌سازه 

قطع رابطه که هستی فامیلاشم که جرات ندارن بیان کرم داری عوض کنی

برای همین دودلم، از طرفی شوهرم میگه از اینجا بریم دو دونگ دیگه ی خونه رم به نامت میکنم ، الان یه دونگ به اسممه بریم میشه سه دونگ، به خاطر این یکم دودلم، ولی میتونم رامش کنم  بدون این که بریم از اینجا دو دونگ دیگه رم بزنه که بیخیال فروش بشم، چون اون بیخیال من به فکرم

الان مادر شوهره ارامشنداره ایشون که داره

به هر حال خونه سه خوابه باشه یا یه خوابه 

آدم بلید آرامش داشته باشه وگرنه قصرم باشه ارزشی نداره

در بن بست هم راه آسمان باز است 🍃🌱

فرق می‌کنه شما کلا رابطه نداری خوب اذیتم نمیشی چرا بری خونه کوچک هفتاد متر با بچه برات کوچک میشه اگه از اول خونه کوچک بودی مهم نبود ولی یهو خونه رو نصف کنی خیلی اذیت میشی