2777
2789
عنوان

کمد لباس

658 بازدید | 12 پست

ایشالله تا دو هفته دیگه میریم خونه جدیدمون. اتاق خودمون بزرگه ۲۰ متره اما کمد دیواری نداره. بدم کمد لباس براش بسازن یا بخرم؟ از طرحهای کمد لباس بلج خوشم اومده. میگم یکی بخرم اگه دیدم کمه یکی دیگه بخرم. نمیدونم چکار کنم. انقدر از کابینت ساز و کناف کارو نقاش و....این مدت بدقولی دیدم که چشمم ترسیده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما هم دوتا اتاقامون بزرگ بود ,منم هردوتا اتاق رو دادم برام کمد دیواری ساختند ,خیییلی عالی شده ,یکیش که نصفش رگاله فقط ,چون مانتوها و لباسای بلندم زیاد بود گفتم رگال بزنید ,شما هم حتما کمد دیواری بسازید 

هر وقت چیزیو سفارش دادم باب میلم در نیومده. میترسم دوباره کلی پول بدم و یه کمد آشغال تحویل بگیرم

اگر هنوز خرید نکردی پیشنهاد میکنم یه سری هم به سایت دکوچید بزنی . واقعا راست میگی این صنف کار خیلی بدقولن . ولی من از خوش قولی و کیفیت این شرکت راضیم .