2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده

278 بازدید | 14 پست

سنم کمه خانوادم هم از نظر اقتصادی اوضاش خوب نیس واقعا عذاب میکشم نمتونم برم سرمار هزار تا فکر تو سرمه دارم دیوونه میشم خیلی چیزا میخام اما نمیتونم،  حداقل میتونستم سرکار برم عالی بود

منظورم کلی هس دیگ خانوادم جوری نیستن داشته باشن و ندن از نظر خوارک پول دادن بهمون چیزی کم نداریم اما نیاز من بیشتر از ایناس چ غلطی کنم🥲💔

تمنا میکنم برای حاجت دلم ی صلوات مهمونم کن🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چرا نمیتونی بری سرکار 

چون خانوادم اجازه نمیدن میگن سنم مناسب نیس میگن حداقل باید۲٠سالم باشع دیگ هرچی میگمشون قبول نمیکنن🙃💔

ازدواج با شوور پول دار

عزیزم با اینک سنم کمه خاستگار داشتم تا همین هفته پیشم امد وسایل عروسیم کامل اما با اینک پول خبلی مهمه نمیتونم با ادمی ک دوسش ندارم ازدواج کنم

کنکور بده وارد بازار کار شو بعدشم دانشجویی اجازه هر کاری هرجایی رفتن داری

علاقه ب کارای پوست و مو اینجور کارا دارم من خیلی دوس دارم همین الانم کارمو شروع کنم حیف..... 

چیکار خوب کاریم بلد نیستم پیشنهاد بدید

تایپ

اگر چرخ‌خیاطی دارید از کارگاه لباس بیارید بدوزید یا کارهایی مثل اتو یا دکمه دوری یا گل‌دوزی انجام بدید

دستبند و گردنبند مروارید درست کنید یا گیر سر

اگر سیستم دارید برنامه‌نویسی انجام بدید راهش هم این کارآموزی دورکاری انجام بدید یعنی برید برنامه‌هایی مثل دیوار بگردید ببینید کی کارآموز برنامه‌نویسی می‌خواد که همکاری کنید و به دیوار شهرهای دیگه هم نگاه کنید

کلی کار میشه انجام داد عزیزم اصلا دست کم نگیر برای شما مقدار کم هم فکر میکنم خوب باشه برای شروع پس اصلا دریغ نکن 

تایپ اگر چرخ‌خیاطی دارید از کارگاه لباس بیارید بدوزید یا کارهایی مثل اتو یا دکمه دوری یا گل‌دوزی ان ...

بلد نیستم اینارو

چون خانوادم اجازه نمیدن میگن سنم مناسب نیس میگن حداقل باید۲٠سالم باشع دیگ هرچی میگمشون قبول نمیکنن🙃 ...

چند سالته ؟ درس میخونی ؟

خدایا شکرت واسه همه داده هات که هرچی بوده به صلاحم بوده حتماً