2777
2789
عنوان

رنگ کردن مو با حنا

615 بازدید | 17 پست

سلام دوستای مننن💜

من میخوام موهام نارنجی بشه مثل همون آن شرلی یا همچین چیزی😂

خود موهام خرماییه تا الان رنگ نذاشتم نمیخوام دکلره کنم

حنا رو با چی قاطی کنم و چجوری استفاده کنم تا همچین رنگی بده؟ اصلا امکانش هس؟

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا منم همچین تاپیکی زدم ولی گفتن روی موی تیره جواب نمیده

جدی؟ وای چه بد! خودت امتحان نکردی بعدش؟

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 
هرکار کنی قرمز میشه بعدشم نارنجی که رنگ زشتیه برا مو😫

خیلی خوشم میاد از موهای نارنجی😁 حالا قرمز هم خوبه فقط کمی تن نارنجی داشته باشه قشنگه

موهات باید مثل دندونت سفید باشه تا جواب بده

خب پس انگار حتما باید دکلره کنم😂نشد 

ممنون💜

مامان بزرگم موهاش یک دست سفیده، وقتی حنا میزنه به موهاش اولش قرررررررمز میشه، بعدشم ناررررنجی، که رنگ قشنگی نیست، نه‌وقتی قرمزه نه وقتی نارنجیه (اقا گفتم قرمز، قرمز گوجه ایو تصور نکنینا)، رو موهای تیره که اصلا رنگ نمیگیره

قرمز که نمیشه چون موهات مشکیه ، اون نیازه موهای سفیدی داشته باشی ایشالا بعد ۸۰ سالگی ی تاپیک بزن کمک ...

😂😂😂😂💜باشه حتما

مرسی

خیلی خوشم میاد از موهای نارنجی😁 حالا قرمز هم خوبه فقط کمی تن نارنجی داشته باشه قشنگه

خب اینطور بگم بهت نهایت قهوه ای میشع حنا کنی چون موهات مشکیه برو رنگ بزن خب

خســــــته از همه چی💔🥀