2777
2789
عنوان

سناریوی فیک (فان)

67 بازدید | 7 پست

فرض کنید اکستون و دوست صمیمی سابقتون با هم خیانت کردند و الان ازدواج کردن و امشب بچشون بدنیا اومده 

اکستون بهتون زنگ میزنه میگه اشتباه کردم الان تو باید مامان بچم میبودی و کل این سالا تورو بجاش تصور میکردم و روم نمیشد برگردم 

چی جواب میدید؟؟

خدا همیشه بهت یه شانس دیگه میده خدا وقتی زمین خوردی دستتو میگیره خدا دردات رو تسکین میده و چیزی رو میبینه و میشنوه که تو نمی‌بینی و نمیدونی ،کافیه به خدا اعتماد کنی

میگم گوه نخور 🧡🥺

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تبدیلش میکنم به خاله

هیچ کس اونقدر بی گناه نیست                               که بتونه زندگی دیگران رو قضاوت کنه                    پس سکوت لطفا…🖤اگه این رو میبینی میشه برای قبولیم تو کنکور دعا کنی🩷خدا صد برابر دعات رو بهت برگردونه❤️

خودم : 

میگفتم منم خیلی دلتنگتم میکشیدمش بیرون و تا میتونستم قربون صدقه و آتو جمع میکردم

میگفتم اگه منو میخوای طلاقش بده که حالا یا میگفت میدم یا میگفت نمیشه و گناه داره 

در هر دو صورت همه چیزایی که جمع کردمو فایل میکردم و با شیرینی تولد بچشون می‌بردم برا دوست صمیمی سابقم 😮‍💨🩷

خدا همیشه بهت یه شانس دیگه میده خدا وقتی زمین خوردی دستتو میگیره خدا دردات رو تسکین میده و چیزی رو میبینه و میشنوه که تو نمی‌بینی و نمیدونی ،کافیه به خدا اعتماد کنی
بیکاری بد زده به سرت ، از توهمات بیا بیرون برو زندگی واقعی

همیشه زندگی واقعی سرگرم کننده نیست 

ناراحتی نظر نده☺️