2777
2789
عنوان

جلوی پدرتون تا چه حد با لباس باز میگردین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1765 بازدید | 33 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه حرفی میزنم دیگه تا تهش برید دیگه..بچه تر حدود ۱۴ ستل اینا که بودم دو سه بار سوتین نزدم ولی تیشرت تنم بود و یقش هم بسته

بابام یهو بحثش رو پیش کشید از اون موقع حالم بد میشه لباس باز بپوشم هیچوقت هم نتونستم دیگه سوتین نزنم😓

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

تاپ و شلوارک تا زانو

یا کراپ و شلوار

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

انقدر گرمه تابستونا یه تیشرت لانگ دارم که تا پایین زانوعه همش همونو میپوشم تو خونه😐💔😂

(نی نی یار جون اگه اشتباهی کردم لطفا نترکون دیگه سیمکارت ندارم....با مذاکره حلش میکنیم قربونت برمممم🥹😂                  ((کاربری دست دوتا دوست صمیمی هست🥰))

تیشرت وشلوار 

البته همش،گشادد

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

تیشرت شلوار فقط موقع بارداری اولم خیلی گرمم میشد تاپ آستین حلقه میپوشیدم دیگه هیچوقت تاپ بندی نپوشیدم الانم خونه خودم تاپ بندی دارم ولی نمیپوشم بخاطر پسرم۱۱سالشه یا شلوارتنگ پیشش نمیپوشم 

لطفا برای آمرزش روح مادرم یه صلوات بفرستید .ممنون

همه چی میپوشم

تاپ و نیم تنه و شورتک و شلوارک

کلا تو هرچی‌ راحت باشم

به هر حال پدره و محرمه

اما بازم به عقیده و فرهنگ خانواده ها بستگی داره یکی ممکنه روش نشه لباس باز بپوشه ولی یکی راحت باشه پس لطفا به هم توهین نکنین

قلب رو که حیوونم داره، مهم وجدانه که نصیب هرکسی نمیشه✨🙂‍↔️                            فمینیست✌🏻🩵_فوتبالی سرسخت⚽🤍