بخدا_شماره_نوه_عمومه مدیر استارتر عضویت: 1403/01/18 تعداد پست: 762 عنوان خانمایی که جدا شدن یه سوال خصوصی دارم😔 483 بازدید | 8 پست توی نامزدی یا عقد یا ازدواج کلامن اشتباه کردم رابطه داشتم ولی نه کامل،الان حالم از خودم به هم میخوره روزی چند بار میرم حموم فکر میکنم نجسم😔به این فکر میکنم که قراره بعد از ازدواج رابطه داشته باشم با همسرم میمیرم این کاربری الان دست خود نوه عموعه😂🖐تاپیکهای قبلی مال من نیست. 1403/03/25 | 10:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بخدا_شماره_نوه_عمومه مدیر استارتر عضویت: 1403/01/18 تعداد پست: 762 😐😐😐😐😐منطورت چیه؟؟؟ از رابطه بدت میاد ؟؟؟ جدا شدیم منظورم با ایننامزد سابقم نامزدی که رابطه داشتم این کاربری الان دست خود نوه عموعه😂🖐تاپیکهای قبلی مال من نیست.
بخدا_شماره_نوه_عمومه مدیر استارتر عضویت: 1403/01/18 تعداد پست: 762 وسواس دارید؟ نه منظورم جدا شدم و حالم از رابطه بهم میخوره این کاربری الان دست خود نوه عموعه😂🖐تاپیکهای قبلی مال من نیست.
بخدا_شماره_نوه_عمومه مدیر استارتر عضویت: 1403/01/18 تعداد پست: 762 چه ربطی به جدایی داشت چون جدا شدم این کاربری الان دست خود نوه عموعه😂🖐تاپیکهای قبلی مال من نیست.
راشل۷۷۷ عضویت: 1403/02/13 تعداد پست: 1376 شما بعد از پشیمونی و توبه کردن پاکِ پاک میشی و این فکرها از طرف شیطانه ، مگه آدمی هست که اشتباه نکرده باشه ؟ شما هم انسانی مثل همه اجازه نده شیطان با این فکرا ذهنت رو مسموم کنه