2777
2789
عنوان

داداشم میخواد بخاطر بچش رجوع کنه

281 بازدید | 7 پست

شاید هر چی بگم با خودتون بگین طرفداری داداشو می‌کنه ولی واقعا زن داداشم تو زندگی هیچی کم نداشت خانوادم فوق العاده پسر دوست و اینم که ته تغاری هم بود 

از خونه ای که بابام بهشون داده بود و از کاری که داداشم هواشو داشت و بعد از سربازی برده بود پیش خودش هم حقوق خوبی بهش میداد و هم براش ماشین خریده بود و هر چی کم و کسر داشتن از خونه بابام برمیداشتن

هستین که بقیشو بگم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با این تفاسیر پس حتما دختره دیوانه بود. بنظرم اگر مشکل روانی داشت برای بچشم بهتر بود رجوع نکنه وگرنه هیچ زنی تا مشکل حاد نباشه پا به فرار نمیشه البته برای همه اینطور نیست

خدایمهربونم 💖 مواظب تو دلیم باش خدایا شکررررررت💋خدا جونم مصلحتت با خواسته من یکی باشه الهی آمین🙏❤️

ی شب مامانم زنگ زد گفت زن داداشم باباش اومده دنبالش و بی سرو صدا رفته حتی بابام و داداشم رفتن دنبالش و زنگ زدن فایده ای نداشت گفته بود من شوهرم بهم محبت نمیکنه فقط همین نه دعوایی نه بحثی.خلاصه بعد از چند وقت جهیزشو جمع کرد و بچه ی یک سالشو داد به داداشم و طلاقشو گرفت 

من تا چند وقت به خانواده شوهرم جریانشونو نگفتم ولی جاریم تو حرفا گفت شنیدم که زن داداشت با کسی رابطه داره و طلاق گرفته منم گفتم از کجا شنیدی یک چیز الکی گفت و پیچوند