2777
2789

فقط اگه بخیه داری جوری نخواب یا نشین که بهشون فشار بیاد 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخیمو که حسابی ترکوندم از بس روش نشستم بچه شیر بدم حسابی درد میکنه و سفت شده باد کرده یکم🤦🏻‍♀️

خیلی مراقب نباش نباید اصلا روش بشینی هم دیر خوب میشه هم خیلی باید درد بکشی 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
خیلی مراقب نباش نباید اصلا روش بشینی هم دیر خوب میشه هم خیلی باید درد بکشی 

اره ،ولی کاری نمیشه کرد ،بچه میخوام شیر بدم باید بشینم 

حتی روی بالشت حلقوی هم دردم میاد 

اره دوقلو ارزوم شده شبا گریه میکنم تا خوابم ببره

آخی عزیزم ،ایشالله به سلامتی به دنیا بیان ، تحمل کن بعدش که ب دنیا اومدن و شکمت روبراه شد دوباره راحت میخوابی 

البته اگر مثل من همش نگاهت تا صبح ب نی نیا نباشه و خواب ب چشمت نیاد 🤭😅

اره ،ولی کاری نمیشه کرد ،بچه میخوام شیر بدم باید بشینم  حتی روی بالشت حلقوی هم دردم میاد

اره منم همینطوری بودم یه پامو میزاشتم روی اون مینشستم تا دردش رو احساس نکنم   ولی بعدش دمار از روزگارم دراورد 

اره منم همینطوری بودم یه پامو میزاشتم روی اون مینشستم تا دردش رو احساس نکنم   ولی بعدش دمار ا ...

باز سزارین بخیش زیر شکمه میشه تحملش کرد فشار روش نیست 

ولی اون پایین فشار میاد همش

باز سزارین بخیش زیر شکمه میشه تحملش کرد فشار روش نیست  ولی اون پایین فشار میاد همش

وای نه همون ها هم طفلی ها خیلی اذیت میشن ولی یه جور دیگه خواهرشوهرم سزارین شد بعد از یک هفته دیدمش یه حالی از در د بخیه هاش داشت که نگو 

وای نه همون ها هم طفلی ها خیلی اذیت میشن ولی یه جور دیگه خواهرشوهرم سزارین شد بعد از یک هفته دیدمش ی ...

اره اونم برش هاش بیشتره دردای خودشو داره

حس میکردم تحملش تو‌کارای روزمره بهتر باشه