2777
2789

چرا فقط منم حس میکنم برا بقیه معلمه ولی بچه های خودشو هندل نمیتونه کنه

یه سری خاطرات هست که آدم خجالت میکشه حتی تو خلوت خودش مرورشون کنه چون از خودش خجالت میکشه. از حماقت زیاد، از خریتِ بی‌انتها، از اهمیت دادن به آدمای لاابالی...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیکار؟؟؟

هندل=مدیریت پرورش تربیت

یه سری خاطرات هست که آدم خجالت میکشه حتی تو خلوت خودش مرورشون کنه چون از خودش خجالت میکشه. از حماقت زیاد، از خریتِ بی‌انتها، از اهمیت دادن به آدمای لاابالی...
بچه هایش خوبن بیشتر ساده ان نه بد

جوگیرن بنظرم دو تاشون‌

🤣🤣🤣چیبگم

کاراکتر نورسما رو جدیدا دوست دارم

خیلی به جیزی که براش مهمه اهمیت میده تنها اشتباهش همسرش

کاراکتر نورسما رو جدیدا دوست دارم خیلی به جیزی که براش مهمه اهمیت میده تنها اشتباهش همسرش

اره جدیدا مستقل شده و کاری. من کارکتر آذرخش رو دوست دارم. میگم نامزد جدید فاتح چقد راحت با عامر میخابید از یه طرف خیلی انگار هول بود از یطرف خیلی عاقل 🤣

کاراکتر نورسما رو جدیدا دوست دارم خیلی به جیزی که براش مهمه اهمیت میده تنها اشتباهش همسرش

بنظر من امید از بس از خانوادش حرف شنیده افسرده و بد اخلاق شده منم جاش بودم همین میشدم 

اره جدیدا مستقل شده و کاری. من کارکتر آذرخش رو دوست دارم. میگم نامزد جدید فاتح چقد راحت با عامر میخا ...

منم این قسمت جدیدا شو دوست دارم😂😂

عاره همچین ادای عاقلا میاد حرفای سنگین میزنه انگار کیه

ولی گورکم خیلی باسیاسته فاتح و عامر رو با دست پس میزنه با پا پیش میکشه 

فک کنم تو قسمتای جلوتر لو میره کار گورکم و عامر