چرا فقط منم حس میکنم برا بقیه معلمه ولی بچه های خودشو هندل نمیتونه کنه
یه سری خاطرات هست که آدم خجالت میکشه حتی تو خلوت خودش مرورشون کنه چون از خودش خجالت میکشه. از حماقت زیاد، از خریتِ بیانتها، از اهمیت دادن به آدمای لاابالی...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یه سری خاطرات هست که آدم خجالت میکشه حتی تو خلوت خودش مرورشون کنه چون از خودش خجالت میکشه. از حماقت زیاد، از خریتِ بیانتها، از اهمیت دادن به آدمای لاابالی...
خیلی به جیزی که براش مهمه اهمیت میده تنها اشتباهش همسرش
کاراکتر نورسما رو جدیدا دوست دارم خیلی به جیزی که براش مهمه اهمیت میده تنها اشتباهش همسرش
اره جدیدا مستقل شده و کاری. من کارکتر آذرخش رو دوست دارم. میگم نامزد جدید فاتح چقد راحت با عامر میخابید از یه طرف خیلی انگار هول بود از یطرف خیلی عاقل 🤣
ولی گورکم خیلی باسیاسته فاتح و عامر رو با دست پس میزنه با پا پیش میکشه
فک کنم تو قسمتای جلوتر لو میره کار گورکم و عامر