2821
2789

من با سهمیه منطقه سه کنکور قبول شدم،الان که میخوام طرحمو بگذرونم بیمارستانی که تو شهرمونه که کلا نیرو نمیخواد، بیمارستان دیگه ای ام که بتونم برم منطقه ۲ هستش،تو سامانه قبول نمیکنه میگه تویی که منطقه ۳ بودی نمیتونی طرحتو تو منطقه دو بگذرونی پس باید چیکار کنم الان

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

وا چه ربطي داره زمان ما هر جا باز بود انتخاب ميكرديم ربطي به منطقه نداشت فقط تايمش كم و زياد ميشد

سامانه قبول نمیکنه فک کنم باید با ستاد علوم پزشکی صحبت کنم،ولی اخه دوستای من همشون طرحشونو تو منطقه دو گذروندن پس چجوری

سلام گلم ببخشید از رشتتون راضی هستید؟میشه یه توضیحی بهم بدید صادقانه که ارزش تحصیل داره و بدیاشم بگی ...

از رشتم واقعا راضی ام

اولا تنوع درساش زیاده ولی خب اکثرا درسای کامپیوتریه مثل برنامه نویسی و افیس و نرم افزارای مختلف

حقوقش مثل بقیه ی پیراپزشکی ها ست ولی سختی کارش کمتره ،کلا کار بالینی به شخصه واسه من سخت تره

این کارش اداریه، 

بدیشم اینه که اونجور که باید اسم رشته جا نیفتاده و خیلیا اصن نمیدونن چیه ولی خب بازار کارش خوبه،منشی بخش،ای تی بیمارستان،مسئول پذیرش و بایگانی و مدیریت اطلاعات سلامت و خیلی جاهای دیگه میتونی مشغول به کار بشی

چ عالیییی میشه بدونم بجز بیمارستان کجا جذب میشه شد ؟ 

شما الان جذب شدین؟ بنظرتون 

این بهتره یا مامایی از نظر بازارکار 

بعد طرح بیکار نمیمونه ادم؟

ممنون میشم درخواست دوستیمو قبول کنید🥰

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز