2777
2789
عنوان

حاجت دارا بیایید

368 بازدید | 36 پست

به نیت ۱۰۰ نفر 

نفری یه دونه ایت الکرسی میخونم 

هرکی  واقعا از ته دلش دعا کرد که حاجت روا شم منم

لایک کنه 

اگه پست هم گذاشتید حتما جوابتون و میدم شاید کمی با تاخیر ولی حتما جواب میدم

التماس دعا دارم خیلی 

دعا کنید حاجتمو بگیرم از آقا امام زمانم

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم التماس دعا توروخدا برای منم دعا کن برگرده بهم و قسمت هم باشیم و مشکل ازدواجمون حل شه به خیر و خوشی ازدواج کنیم خوشبخت شیم، توروخدا خیلی دعام کن خیلی محتاجم به دعاهاتون😔😔😔😔❤️❤️❤️ منم برات ایت الکرسی میخونم و میرم رو بالکن ببینم اگه بارون میاد زیر بارون براتون دعا میکنم انشاالله حاجت روا شی عزیزم❤️🫠🌱

میشه برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستی؟🥹🫠الهی خدا دلتو شاد کنه🥺🌸
لطفا لطفا لطفا دعاااام كن

چشم 

ان شاءالله که خدا حاجتتون و به بهترین شکل ممکن اجابت کنه 

آیت الکرسی خوندم به نیت حاجت قلبی شما

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست

عزیزم دعا کن امسال بخت خوب و همسرخوب رزق زندگی نسیم سادات بشه

۱۰۰ صلوات هدیه میکنم به امام رضا الهی بزودی و باخیر حاجت روا بشی

آدمها را مثل گلها برای ماندن کنار خودتان خشک نکنید به آدمها اجازه زندگی بدهید

اتفاقا من آمدم ببینم چطوری حاجتمو بگیرم که شما را دیدم برا حاجتم از ته دلت دعا کن براورده بشه خیلی خسته ام کرده منم از ته دلم دعا کردم خدا حاجتتو بده

الحمدلله کما هو اهله
من گره های زندگیم زیادن ولی اورژانسی،ترینشون بیکاری شوهرمه

۱۰ شب زیارت عاشورا نذر کن بین نماز مغرب و عشا بخون هدیه کن به خانم نرجس خاتون عاجزانه بانو رو به پسرش قسم بده و ازش بخواه گره مشکلت رو باز کنن با زبون خودت صحبت کن بگو شما پیش خدا آبرو داری مادر امام زمان هستی نظری کنید بزودی شغل خوب درآمد خوب روزی زندگی همسرم بشه

یقین داشته باش نظر میکنن

آدمها را مثل گلها برای ماندن کنار خودتان خشک نکنید به آدمها اجازه زندگی بدهید
من گره های زندگیم زیادن ولی اورژانسی،ترینشون بیکاری شوهرمه

اخی عزیزم ان شاءالله که یه شغل عالی پیدا کنن

ان شاءالله که به حق بخشندگی خدا گره از مشکلاتتون باز بشه

ایت الکرسی خوندم به نیت حاجت قلبیتون ان شاءالله که خدا حاجتتون و به بهترین شکل ممکن اجابت کنه