2777
2789
عنوان

درد آپاندیس چه جوریه؟

148 بازدید | 7 پست

بچه ها من باردارم از سر شب یه درد ثابتی نه کم میشه نه زیاد سمت راست شکمم دارم میترسم آپاندیس باشه کسی تجربشو داره؟ دردش چه جوریه؟

پسرم اومدی شدی همه دنیام

ابتدا از ناف یا دور ناف شروع  میشه همراه تهوع بیشتر شدید.....بعیده اپاندیسیت باشه بخاطر حضور جنینتون هست

بانوان عزیز جهت انجام مشاوره آنلاین مامایی در حیطه ی بارداری و بیماریهای زنان و مراقبت از کودک و..... از طریق سایت mamaban.ir و عضویت در کانال واتساپ با ما در ارتباط باشید

اول از اطراف ناف شروع میشه بعد درد جمع میشه طرف راست شکم که با دست زدن شدیدتر میشه،نگران نباش عزیزم منم بارداریم از این دردا زیاد داشتم،اگه دیدی تا فردا ادامه دار شد حتما برو دکتر خیالت راحت شه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ابتدا از ناف یا دور ناف شروع  میشه همراه تهوع بیشتر شدید.....بعیده اپاندیسیت باشه بخاطر حضور جن ...

نه از نافم فاصله داره ولی دردش خوشایند نیست قطعم نمیشه راستش نگرانم 

پسرم اومدی شدی همه دنیام
نه از نافم فاصله داره ولی دردش خوشایند نیست قطعم نمیشه راستش نگرانم 

ابتدا از ناف شروع میشه و به سمت راست میره

بانوان عزیز جهت انجام مشاوره آنلاین مامایی در حیطه ی بارداری و بیماریهای زنان و مراقبت از کودک و..... از طریق سایت mamaban.ir و عضویت در کانال واتساپ با ما در ارتباط باشید