2777
2789
عنوان

یکی بیاد راهنماییم کنه

47 بازدید | 7 پست

من و دوستم ۹ سال با هم دوست بودیم مثل دوتا خواهر بودیم 

اما اون منو همیشه توی دوستی منو نادیده میگرفت 

تا من براش زنگ و پیام نمیدادم اون اصلا پیام نمیداد 

تا یه سری مشکلات بینمون پیش اومد و ما به کل همه چیو تموم کردیم 

الان دوسال میگذره که با هم قهریم تقریبا اما بهش خیلی وابسته بودم شدیدا 

وقتی هم که قهر بودیم یه چند باری بهش پیام دادم وخیلی سرد باهام رفتار میکرد 

تا حدودا دو هفته پیش جایی همو دیدیم 

من باهاش احوال پرسی کردم و از کنارش رفتم پیش دوستای دیگم

بعد صدام زد و چندتا از دوستای مشترکمون هم پیشش بودم بهم گفت که اره خیلی بیمعرفتی 

پس ۹ سال دوستیمون چیشد و کلی حرف دیگه بارم کرد

من چیزی نتونستم بهش بگم 

با اینکه اون بود منو از همه جای زندگیش حذف کرد 

اون اوایل من خیلی عذاب میکشیدم سر این موضوع چون اون تنها دوست و تکیه گاه من بود 

اما هنوزم که هنوزه نتونستم فراموشش کنم احساس میکنم بدون اون یه چیزی رو تو زندگیم گم کردم 

الان یه چند وقتیه خیلی میبینمش و همه خاطراتمون باهم مرور میشه و خیلی زجر میکشم فکرش از سرم نمیره بیرون تروخدا بگید چیکار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اتفاقا خیلی هم برون گرا بود

شما هم بایدجواب می دادی و میگفتی قطع ارتباط دوطرفه بوده

زمان حقیقت رو از بین نمیبره

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
 شما هم بایدجواب می دادی و میگفتی قطع ارتباط دوطرفه بوده زمان حقیقت رو از بین نمیبره

چند روز دیگه دوباره میبینمش به نظرت باهاش حرف بزنم اما من از این که دوباره نادیده بگیرتم میترسم🥲

چند روز دیگه دوباره میبینمش به نظرت باهاش حرف بزنم اما من از این که دوباره نادیده بگیرتم میترسم🥲

اگه ارزششو داره حتما .

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."