2777
2789
عنوان

شوهرم شب جمعه....😐💔

702 بازدید | 5 پست

این ادم سگ اخلاق حتا امشب هم نزاشت راحت باشم از دستش چن روزه خیلی دنبال بهونس دعوا میکنه سر چیزایی الکیامشب سر ی کانال تلویزون ک گفت چرا این خرابه گفتم من چ میدونم خراب شده دیگه دیدم بد نگام میکنه گفتم چیه مگ من خراب کردم شروع کرد هر فحشی ک ب دهنش اومدو گفت حتا صدبار گفت از اولشم دوستت نداشتم اینا گفت مجبورم باهات زندگی کنم واس دخترم کلی فحش بارم کرد رفت خابید چجوری باهاش رفتار کنم لطفا کمکم کنید سنم کمه تا اینا زندگی بزور تحمل کردم دیگه نمیتونم اینم بگم بابام معتاده و بخاطر پول زود شوهرم داده الانم ک میگم نمیتونم با این زندگی کنم اونم میگه غلط میکنی تاره هروقت رفتم ازشون کمک خاستم کلی کتکم زدن ک ابرومون پیش فامیل میره طلاق بگیری انگار جن.. بودم ک فامیل خبر شهابرشون بره💔

18سالمه شوهرمم30الا32

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.