2777
2789
عنوان

قرص برای تقویت حافظه یا تمرکز چی سراغ دارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3839 بازدید | 21 پست
پدرم ک بعد سکته دکتر بهش داد عااالی بود در حد معجزه منم چند روزی خوردم خوب بود ولی معذه م چون اذیت ...

چه خوب! من کرونا که گرفتم بعد تا یه مدت مه مغزی گرفته بودم که از عوارض کرونا بود الان خیلی بهتر شدم ولی باز حس می کنم حافظه ام در حد قبل نیست !

کنار میای، کنار میایی، کنار میایی، بعد یه روز می بینی دیگه نمی تونی کنار بیایی، از همون کنار می زاری می ری!
چه خوب! من کرونا که گرفتم بعد تا یه مدت مه مغزی گرفته بودم که از عوارض کرونا بود الان خیلی بهتر شدم ...

ای بابا

ی مرور برمیگزده خوب میشی کامل

بنظرم همون ناشتا مویز رو بخور شاید تاثیر گذارتر از قرص باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گوگل

مصرف  به صورت  باعث رفع بلغم میشود و برای بالا بردن قدرت حافظه مفید است. خوردن  قدرت یادگیری و فهم ر افزایش میدهد و یکی از خوراکی های مفید برای پیشگیری از بروز آلزایمر است. خوردن  باعث تقویت قوای جنسی به ویژه در افراد با مزاج سرد میگردد. در  از  برای تقویت کبد و معده استفاده میشود

ای بابا ی مرور برمیگزده خوب میشی کامل بنظرم همون ناشتا مویز رو بخور شاید تاثیر گذارتر از قرص باشه

نه الان سه ساله از کرونا گذشته اگه می خواست برگرده ، برگشته بود! خسته شدم بس که یه مطلب می خونم بعد یادم می ره! 

کنار میای، کنار میایی، کنار میایی، بعد یه روز می بینی دیگه نمی تونی کنار بیایی، از همون کنار می زاری می ری!

سلام عزیزم ببخشیداینجاپیام میزارم من یا خواب دیدم میشه تعبیرشوبهم بگی

خواب دیدم یه خانومی دوقلوبارداره وووقتی خبروبهم دادن که زایمان کرده یه جوری بهم گفتن که دل منوبسوزونن این خانوم دخترخالمه که شده زن دوم شوهرم....همه ی ادمای توی خواب خوشحال بودندازرنج ودردی که من میکشیدم ومن فقط گریه میکردم انقدحالم بدبودحتی نمیتونستم حرب بزنم ونفس بکشم....