2777
2789

همسر من هیچ احساسی،هیچ واکنشی به حال بد من یا ناراحتی من نداره...

پیشنهاد طلاق هم دادم ولی قبول نکرد،و همچنان در حال عذاب دادن و عذاب دادن من هست...

کاش بد بودم و میتونستم جواب این حجم از بدیهاش را بدم

ای کاش دنیا تموم میشد چرا اینقدر طولانیه تا کی میخواد ادامه داشته باشه واقعا...

.- عوض ݩشدمـ فقط متوجہ بعضے چیزآ شدمـ➰                                                                                                                 هروقت حس کردی کسی ازت دوری میکنه،دیگه هیچوقت مزاحمش نشو!️                                                                                 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم، قوی باش واسه بقیه اطرافیانت خونواده خودت ک هستن درسته نفر اول زندگیت شوهرته ولی با بی شعور ...

بیشعوری رو خوب اومدی 

مردم همان قدر شما را دوست دارند که شما خودتان را دوست دارید.شما خالق واقعیت و زندگی خود هستید . 🌹🌹🌹🥰🥰🥰
چند ساله ازدواج كردين

سال ۸۹ عقد کردیم و ۳ سال عقد بودیم حتی دوران عقد هم خشک و بی احساس بود و قهرهای طولااانی در حد ۲ هفته تا ۱ ماه داشت

.- عوض ݩشدمـ فقط متوجہ بعضے چیزآ شدمـ➰                                                                                                                 هروقت حس کردی کسی ازت دوری میکنه،دیگه هیچوقت مزاحمش نشو!️                                                                                 
عزیزم، قوی باش واسه بقیه اطرافیانت خونواده خودت ک هستن درسته نفر اول زندگیت شوهرته ولی با بی شعور ...

دیگه چه موقع تغییر کنه الان ۳۷ سالشه،دوتا بچه داریم ...

سال ۸۹ عقد کردیم و ۳ سال عقد بودیم حتی دوران عقد هم خشک و بی احساس بود و قهرهای طولااانی در حد ۲ هفت ...

بچه دارين

‏حقارت آدما رو میشه از حرفایی که پشت سر بقیه میزنن  تشخيص داد…
فقط نسبت به شما بی احساس و بی تفاوت هستند یا اینکه کلا این ویژگی اخلاقی را دارند؟

وای نه برای اطرافیانش مخصوصا خانوادش خیلی هم با احساس هست و خیلی هم خواسته ها و نیازهاشون واسش مهمه

پس‌کلن مشکل داره قطعن فقط تو نیستی ک باهاش اینجوریه اینجوری بار اومده و در کل کسایه زیادی ام اطرا ...

یاد تعریفای مامانش که می افتم بیشتر میسوزم...اینقدر خوب پسرش و میگفت که گفتیم واقعا نمونه است و عزیز خانواده اش ،،اما همش دروغ بود و من باختم زندگیم و جوونیم و آرزوهام را و از همه مهم تر احساسم و💔