2777
2789
عنوان

شوهراتون تو خونه چقدر

252 بازدید | 16 پست

شوهراتون چقدر تو خونه با شما وقت میگذرونن مثلا بغلتون کنن نازتون کنن یه فعالیت مشترک داشته باشید.با هم اینطوری وقت میگذرونید یا شوهراتون مث شوهر من همش یا سرش تو گوشیه یا داره فیلم میبینه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تقریبا هیچی

خسته از سرکار میاد شام میخوریم بعد یه کم تلویزیون می‌بینیم وسط فیلم هم میگه من رفتم بخوابم میره لالا و من هم تا دیر وقت بیدارم

حرفم باهم نمی‌زنیم چه برسه فعالیت مشترک  

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....
ببین مردای رومانتیک فقط توی قصه و کتابا وجود دارن در دنیای واقعی دنبالشون نگرد پیدا نمی کنی.فقط توی ...

دقیقا

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....

ابراز علاقه ک تقریبا زیاد داریم

چون من علاقه دارم زیاد بغل میکنم و اونم عادت کرده دیگه...

فعالیت مشترکمونم بیشتر بازی با پسرمه😅

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

پارتنرم وقتی با منه 

همه زندگیش منم 

ولی من یا سرم تو گوشیه یا دارم پازل میچینم یا دارم درس میخونم😐

الان با چیزایی که نوشتین، دلم سوخت 

چقدر بدم🫠

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️
ببین مردای رومانتیک فقط توی قصه و کتابا وجود دارن در دنیای واقعی دنبالشون نگرد پیدا نمی کنی.فقط توی ...

و ماه های اول زیر یک سقف بودن

بعد از چندماه انگار اینو میبرن یکی دیگه میزارن جاش 

پارتنرم وقتی با منه  همه زندگیش منم  ولی من یا سرم تو گوشیه یا دارم پازل میچینم یا دارم ...

اون‌ پارتنره خیلی داستانش با شوهر فرق داره طبیعیه اونطوری رفتار کنه

اون‌ پارتنره خیلی داستانش با شوهر فرق داره طبیعیه اونطوری رفتار کنه

ما ایران نیستیم 

خیلی روزها و هفته ها باهم تو خونه من یا اون هستیم

مسافرت میریم 

فقط باهم زندگی نمیکنیم

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️