2777
2789
عنوان

راهکار برای....😂

197 بازدید | 25 پست

توروخدا اگه راهی بلدین بگین که خمیازه نکشم. 

دو هفتس فکمو عمل کردم نباید خمیازه بکشم نباید سرفه و عطسه کنم .. دندونام با سیم ب هم وصلن که دهنم باز نشه . ولی مدااااام خمیازه میکشم. عطسه میکنم.   داغون میشم  خیلی درد میگیره.    

تند تند خمیازه میکشم نمی‌دونم چیکار کنم😣از راهکارهای گوگل فقط از آبمیوه میتونم استفاده کنم. ک فایده نداشت. نوشابه هم گاز داره نباید بخورم 

چیکارررر کنمممم

انقد تعلیق شدم که دیگه سیم‌کارت نداشتم وارد سایت شم سایت خواهرمو اجاره کردم. اگه رو عمت غیرت داری گزارش نزن🤣تاپیکای قبل مربوط به خواهرمه💓.. رسیدی ࡅߺ߳ܘܟ߭ߕ، ࡃࡅ࡙ࡅߺ߲ࡉ نداره ، ࡅ࠭ܦ߳ߕܘ سرخط..یه لیسانسه ی بیکار هستم با کلی آرزوی قشنگ(ماییم و دلی ک هزار رویا برای شکفتن دارد!🤍🌱)...  خدایا مرسی که سرنوشتمو به سرنوشتش گره زدی💓M💓عشق من و تو مانند میخ طویله‌ای می‌ماند که هیچ خری قادر به کندن آن نخواهد بود😂در من هست هزار من  گر بشکند یک من  زاده شود من دیگری♡..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو معرض هوای ازاد باش ، تتفس درست

و بخداب که خسته نباشی خمیازه بکشی

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

والا تا این چند تا نظر شما رو خوندم دو تا خمیازه دیگه کشیدم🤧🤣

انقد تعلیق شدم که دیگه سیم‌کارت نداشتم وارد سایت شم سایت خواهرمو اجاره کردم. اگه رو عمت غیرت داری گزارش نزن🤣تاپیکای قبل مربوط به خواهرمه💓.. رسیدی ࡅߺ߳ܘܟ߭ߕ، ࡃࡅ࡙ࡅߺ߲ࡉ نداره ، ࡅ࠭ܦ߳ߕܘ سرخط..یه لیسانسه ی بیکار هستم با کلی آرزوی قشنگ(ماییم و دلی ک هزار رویا برای شکفتن دارد!🤍🌱)...  خدایا مرسی که سرنوشتمو به سرنوشتش گره زدی💓M💓عشق من و تو مانند میخ طویله‌ای می‌ماند که هیچ خری قادر به کندن آن نخواهد بود😂در من هست هزار من  گر بشکند یک من  زاده شود من دیگری♡..

وقتی خمیازت میگیره دهنتو ببند از دماغ نفس عمیق بکش من لثمو جراحی کرده بودم این کارو میکردم واقعا عذاب اورده عطسه هامم همینجور دهنمو میبستم باهزاربدبختی تو گلوم عطسه میکردم  

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
یاد معلمم افتادم دماغشو عمل کرده بود خندوندیمش بخیه هاش پاره شد خون گرفت همه جارو    

برا منم همش ی اتفاقی می‌افته که خندم میگیره. شما فک کن نی از سر سرنگ دراومد سوپ پاشید تو صورتم.  انقد خندیدم ک قشنگ می‌فهمیدم خون اومده از بخیه ها😂😂کاش حداقل قرص ضد خنده و خمیازه داشتیم

تواینیتا دیدم گبتن زبونتو بچسبون به سقف دهنت تا خمیازه رع بشه

مرسی امتحان میکنم حتماااا