2777
2789
عنوان

ممکنه جادوش کرده باشن؟؟

146 بازدید | 11 پست

سلام خانما

راجب یه موضوعی میخواستم نظرتونو بدونم

من و دوست پسرم حدود ۱ ساله باهیم

همه چیز بینمون خوب بود همه چیز و مشکل خاصی باهم نداشتیم خانواده هامونم در جریان بودن

اما حدود دو هفتس به من گفته از هم فاصله بگیریم و کلا رفتارش باهام از این رو به اون رو شده اونم به صورت ناگهانی

من مطمئنم که پای کس دیگه ای وسط نیست و از این بابت مطمئنم

بچه ها دوستام میگن ممکنه مامانش براتون دعا و اینا کرده باشه که از هم جدا شید چون مامانش به شدت ازم بدش میاد و همیشه سر من دعوا میکرد باهاش و میگفت باید از من جدا بشه

نظر شما چیه خانما؟

و نور بر تاریکی پیروز است...💫

اینم بگم که من نمیتونم جادو و این چیزا رو قبول کنم

با خودم میگم مگه ممکنه تا خدا نخواد یه نفر بتونه زندگی یکی دیگه رو خراب کنه؟

اما دوستام اینجوری میگن بهم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن پسرا کلن همینن میبینی طرف بعده ۴..۵ سال کنار میکشه با اون همه عشقو عاشقی و ادعا و رفتو امد و خیلی چیزای دیگه.

ربطی ب دعا نداره‌ احتمالش خیلی کمه ک دعا باشه.

هیچ مادری برا پسرش دعا نمیگیره چون میدونه خطرناکه

مگه خیلی ادمه بدی باشه و بچشو دوس نداشته باشه.

بجز استارتر کسی حق نداره ریپلای کنه.

این کاربری تعلیق شده.
ن پسرا کلن همینن میبینی طرف بعده ۴..۵ سال کنار میکشه با اون همه عشقو عاشقی و ادعا و رفتو امد و خیلی ...

میدونین اصلا باورم نمیشد بتونه از من جدا بشه یعنی در این حد به من وابسته بود🤦🏻‍♀️

میدونین اصلا باورم نمیشد بتونه از من جدا بشه یعنی در این حد به من وابسته بود🤦🏻‍♀️

۹۹ درصده رابطهایی ک کات میشن همینن. تنها تو نبودی عزیزم.

ولی میدونم چ احساسی داری خدا ب دلت ارامش بده🫂🩷

این کاربری تعلیق شده.
ممنونم عزیزدلم💙

میشه درخواستمو قبول کنی

هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️