2777
2789
عنوان

لطفا خانمای خیاط بیان

1301 بازدید | 21 پست

از بین متد های زیر ، به ترتیب ، کدوم ها رو برای شروع کار، ثبت نام کنم؟ 

متد اصلاح شده و تلفیقی ایتالیایی و متریک

متد گرلاوین

متد متریک

متد ایتالیایی

میشه برای اینکه حالم خوب شه برام صلوات بفرستید

از همونجایی ک میخوای ثبت نام کنی بپرس

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین هر کی خیاطه فقط ی دوره یا دو دورشو دیده باشه هبچکس همه دوره ها رو ندیده ک بتونه نظر بده

همون شخص هم ک نمیتونه نظر قطعی بده چون اگاهی کامل نداره

من فقط شنیدم میگن ایتالیایی ب تنهایی خیلی اسونه فقط با ی الگو انجام میشه اما اینو کسی گفت ک خودش اموزشگاه خیاطی ایتالیایی داشت تبلیغ میکرد

شما ی دورشو کامل یاد بگیر خوبه دیگه تو صدتا شاخه نپر

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

ببین هر کی خیاطه فقط ی دوره یا دو دورشو دیده باشه هبچکس همه دوره ها رو ندیده ک بتونه نظر بده همون ش ...

ممنونم عزیزم از راهنمایی تون 

مربی من هم گفتن همه شون آخر یه شکل میشن اما از بقیه که پرسیدم گفتن تن خورشون فرق می‌کنه می‌خوام ببینم کدوم بهتره و نیاز به پرو نداره فکر کنم اونایی که رشته طراحی دوخت خوندن به این چیزا وارد باشن

عزیزم من با دو متد الگو میکشم

یکی گرلاوین

یکی اسمود فرانسه

بنظرم فرانسه خیلی قشنگتر تو تن میخابه و شیکه گرلاوین قدیمی هست ولی خب قدیما که متدهای جدید نبود باهمون گرلاوین هم لباسای قشنگ میدوختن

ولی شما بنظرم به روز باش و متد های جدید رو یاد بگیر

من متد فرانسه رو خیلی دوست دارم

تعریف متد مولر رو هم شنیدم که خوبه

باشرف زندگی کنید،مدت زیادی در این تن نخواهید ماند

عزیزم من با دو متد الگو میکشم یکی گرلاوین یکی اسمود فرانسه بنظرم فرانسه خیلی قشنگتر تو تن میخابه ...

ممنونم عزیزم خداخیرتون بده

از الگوهایی که اسم بردم اطلاع ندارید که کدوم بهتره؟

ممنونم عزیزم خداخیرتون بده از الگوهایی که اسم بردم اطلاع ندارید که کدوم بهتره؟

متریک رو‌چندبار کشیدم احساس کردم پیچیدس ولی گرلاوین خیلی راحتهههههه

باشرف زندگی کنید،مدت زیادی در این تن نخواهید ماند