delih_h_ha مدیر استارتر عضویت: 1402/10/17 تعداد پست: 230 عنوان مکعب روبیک😍✅ 37 بازدید | 5 پست سلام دوستان عزیزممن توی روبیکا مکعب روبیک رو به صورت داستانی و ویدیو آسون آموزش میدم با کمترین هزینه و پاسخگویی ۲۴ ساعته ✅بهترین فرصت برای یادگیری مکعب ۳ در ۳ اگر بهش علاقه دارین هر سنی که باشین بهترین فرصته 😍 بعد از ۳ سال خواننده خاموش بودن بالاخره عضو شدم دلیحا 1403/03/24 | 20:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
delih_h_ha مدیر استارتر عضویت: 1402/10/17 تعداد پست: 230 اگر کسی از طرف شما ثبت نام کنه تخفیف شاملتون میشه 😍👍🏻 بعد از ۳ سال خواننده خاموش بودن بالاخره عضو شدم دلیحا
o_ترانه_o عضویت: 1402/05/05 تعداد پست: 16362 چیه تو نمازشب دعام میکنید.برای 🌹شفا🌹من یه ☘️حمد☘️میخونید لطفاااا🥺😭🙏🙏
آجیa عضویت: 1400/11/10 تعداد پست: 9511 خیلی دوسش دارم ، آموزشش چندس ال پیش تو نت دیدم ،الانم استادیم برای خودم😁. البته یدونه ای بلد بودم درست کنم همش نه که یادش گرفتم..فقط بعضی وقتا قسمت آخرش یکم اشتباه میکنم دخترم😍عشق همیشگی من💕تو بزرگترین بهانهی زندگی من و بابا هستی😍😍 ۱۸ اذر ۱۴۰۲❤
delih_h_ha مدیر استارتر عضویت: 1402/10/17 تعداد پست: 230 چیه مکعب روبیک عزیزک که فقط ۲ درصد مردم جهان میتونن حلش کنن خود مکعب هزینه کمی داره و بهترین سرگرمی باعث فعال شدن نیمکره چپ مغز میشه و حافظه رو ارتقا میده و از فراموشی جلوگیری میکنه 😍 بعد از ۳ سال خواننده خاموش بودن بالاخره عضو شدم دلیحا
delih_h_ha مدیر استارتر عضویت: 1402/10/17 تعداد پست: 230 خیلی دوسش دارم ، آموزشش چندس ال پیش تو نت دیدم ،الانم استادیم برای خودم😁. البته یدونه ای بلد بودم د ... آره خیلی خوبه افرین 😍منم خودم برای ۳ نوع مکعب مختلف ۵ ماه زمان گذاشتم با بهترین مربی الان به صورتی داستانی مثل شال و کلاه اموزش میدم که خیلی هیجان انگیزش میکنه 😍 بعد از ۳ سال خواننده خاموش بودن بالاخره عضو شدم دلیحا