2777
2789
عنوان

واقعا راسته!!! سوره واقعه

| مشاهده متن کامل بحث + 7934 بازدید | 53 پست
من بعد ۳ ماه کم کم نتیجش رو دیدم

مثلا تا چ حد ؟؟ی مثال میزنی

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚
من نماز شب میخونم هر شب 

شاید خدا دوست داره بیشتر صدای دعاهات رو بشنوه

میکن خدا به یه سری از آدم ها همه چی میده ،همه چی 

یه جا خوندم ،خدا میگه این بنده رو من رها کردم ،دوست ندارم صداش رو بشنوم ،بزار خوش باشه تو دنیای خودش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما عزیزم 

ممنون 

دلمو مهمون یه آیت الکرسی کنید برا خوب شدن شوهرم .خدایا معجزه کن پایان صبر مرا .این کاربری از امروز می‌خواهد بیشتر امیدوار باشد به حکمت پروردگارش.خدایا کمکم کن این زندگی سخت تر از آن است که فکر میکردم .من بد کسی رو نمی‌خواهم بد منو نخواه پروردگارم ❤️خدایا من همه زورمو زدم بقیشو تو درست کن خدایا

مثلا تا چ حد ؟؟ی مثال میزنی

اینکه همسر من کارمنده ،یعنی تقریبا در آمد ثابت

چند بار تشویقی گرفت که قبلا اصلا خبری نبود ،وام خیلی عالی گرفتیم با شرایط خوب و سود خیلی کم ،با پارتی بازی نه هااا ،وام خونگی باز کردم ،بهترین موقع در اومد،یه سری خریدا انجام دادم که واقعا توش سود کردم ،و مهمترینش اینکه خیلی پیش میومد کارتم اخر ماه خالی میشد ،یعنی چند بار شده بود قبلنا ،موقع خرید فروشنده میگفت عدم موجودی و هنوز یادم نرفته خجالت زدگیم رو ،ولی خدا شاهده الان تا آخر ماه حسابم خالی نمیشه ،بهتر و بیشترم خرید میکنم.

من یه دوره ای خیلی از لحاظ روحی داغون بودم رادیو جوان هرشب راس ساعت 10 شب میخوند اون دوره منم باهاش میخوندم حال روحیم عالی شده بود و خیلی کمک کرد تا از بحران در بیام 

ولی میخوام اگه خدا بخواد منم شروع کنم برای رزق و روزی و کار 

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔
اره عزیزم ،خوندنش ۳ دقیقه بیشتر طول نمیکشه ،با عشق بخوون ،اگه به حاجتت رسیدی برا منم دعا کن

انشاءالله ممنونم 

آخه در حال‌حاضر خودمو غرق کردم در ختم های مختلف و وقتی نتیجه ای نمیبینم اذیت کننده اس

التماس دعا

انشاءالله حاجت روا و پرروزی باشی💐

من یه دوره ای خیلی از لحاظ روحی داغون بودم رادیو جوان هرشب راس ساعت 10 شب میخوند اون دوره منم باهاش ...

دقیقاا رزق مادی و معنوی داره 

اره گلم بخون  با عشق بخون

عزیزم من از یجا شنیدم میگن سوره‌واقعه رو بخون بعد ی توحید و هفت مرتبه یا الله بگو خیلی مجربه من خودم با خوندنش خیلی تغییر و‌تحول تو‌زندگیم دیدم

ببخشینا ولی تو نمیتونی بهترین دوستم باشی چون تو "آهنگام" نیستی.🎶🪄کاربری دست سه نفره🐾

انشاءالله ممنونم  آخه در حال‌حاضر خودمو غرق کردم در ختم های مختلف و وقتی نتیجه ای نمیبینم اذیت ...

برا رزق مادی صلوات بر حضرت جواد هم بفرست ،هر وقت یادت بود ،بفرست ،به وجود مبارکش از ته دلت بفرست ،به نظرم ختم زیاد بر ندار ،یه دونه یا دو تا بردار ،ولی دلی انجامش بده

دقیقاا رزق مادی و معنوی داره  اره گلم بخون  با عشق بخون

مرسی عزیزم ❤️❤️التماس دعا 

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔
برا رزق مادی صلوات بر حضرت جواد هم بفرست ،هر وقت یادت بود ،بفرست ،به وجود مبارکش از ته دلت بفرست ،به ...

درسته سنگین میشه آدم انگار

ختما رو برا حاجات مختلف برداشتم

انشاءالله نتیجه ببینیم همگی

ممنونم ازت حتما انجامش میدم🌹

سلامت باشی الهی