2777
2789

نفخ کردم  بعدش خوب شدم 

الان بعد ۳ ساعت از ناهار دوباره ی چیزی خوردم دوباره همون درد و باز دوباره نفخ کردم 

این یعنی چی؟ مسموم شدم ؟ 

بخاطر چیه 

چیکار کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهتره بالا بیاری وگرنه میمونه اذیتت میکنه

آخه اصلا حالت تهوع ندارم ک 

فقط الان ۴ساعت گذشته از ناهار قطعا توی معده م چیزی نیس 

یدونه بستنی خوردم همون درد  انگار روده هات یجوری درد میکنن ک ببخشید انگار دسشویی داری ولی در واقع نداری 

آخه اصلا حالت تهوع ندارم ک  فقط الان ۴ساعت گذشته از ناهار قطعا توی معده م چیزی نیس  یدون ...

بستنی سمه عزیزم به معده نمیسازه سرده بدتر . یدونه شربت ملین بخور یه قاشق

ا       با من بحث نکن حوصله تو ندارم .چون تو تاپیک نیستم                        

قرص کلیدینیوم سی نداری دم دستت ؟ اگه داری بخور خوب میشی آخه مسمویت اگه بود همون اولش جوری حالت بدمی ...

نه ببین سر دل موندن نیس 

نمیدونم واقعا چجوری توضیح بدم 😅😅

رک بگم  توی روده هات انگار ی چیزی عجیبی هست 

انگار ببخشیدا اس*هال شدی ولی در واقع چیزی نیس 

و یکم درد میکنه خب بعد نفخ ک میکنم راحت میشم و اون درد از بین میره  

بازم معذرت 

بستنی سمه عزیزم به معده نمیسازه سرده بدتر . یدونه شربت ملین بخور یه قاشق

امروز اینجوری شدم وگرنه مشکلی نداشتم هر بار خوردنش 

دیگه خوردم خواهر😅😅شربت ملین نداریم تو خونه 

الان میترسم باز دوباره چند ساعت بعد بخوام شام بخورم بازم دردم بگیره 

خواستم بفهمم علتش چیه ک تجربه بشه نمیدونم هر از گاهی آدم اینجوری میشه 

آخه خیلی شده که با معده خالی ناهار بخورم ولی اینجوری نمیشد. 

خب عزیزمن همون خیلیها جمع شده معدتو داغون کرده برای چی میگن هروعده روبایدسرموقعش خورد صبح برای یک غذای سبکه تو چایی نخورده چشماتوبازمیکنی چلوجوجه میخوری

امروز اینجوری شدم وگرنه مشکلی نداشتم هر بار خوردنش  دیگه خوردم خواهر😅😅شربت ملین نداریم تو خو ...

اون ممکنه از حبوبات باشه یا لقمه رو خوب نجوییدی یا میوه کال اینا خیلی معده درد میارن یا گوشت نپخته مخصوصا گوجه نیم پز پوست میوه اینا خیلی معده درد میارن. کلا بستنی بهتره خانوما نخورن برا رحمشون خوب نیست

ا       با من بحث نکن حوصله تو ندارم .چون تو تاپیک نیستم