2777
2789
عنوان

چراااا؟

303 بازدید | 63 پست

یه سوال داشتم 

شما مثلا میرید تو تاپیک میبینید خوشتون نمیاد  گزارش میزنید ؟یاچی  

جامی چیزی میدن بهتون گزارش؟

مثلاا چرا باید یه تاپیک دورهمی که هیچ بحثی توش نشده

منطبق با قانون سایتم بوده اینقدر بترکه

واقعا دوست دارم دیل گزارش زدنو بدونم

تاپیکو میبینید میگید اعع خوشم نیومد بعد گزارش؟یا اینکه به تاپیک نیازی ندارید فکر میکنید بقیه هم براشون مهم نیست؟؟

لطفااااا یه کم خودخواه نباشییید

سایتم فقط داره هر روز هر روز آپشن کم میکنه ایکاش اونا بی دلیل گزارش میزدن رسیدگی میشد بهشون

ایکاش یکی رسیدگی میکرد

پ ن:باید اینو میگفتم چند وقتیه مونده ته دلم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تا بحال گزارش ندادم ولی یکی دوبار برام گزارش زد اول خودش بد کرد و تمام تاپیک اش از آدمای خشک مقدس مومن بود ولی با دروغ خلاصه ۲هفته تعلیق زدکار بریشم js1234بود نمیدونم چه امتیازی گرفت با هر کسیم در میفته 

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞
وااا بی خیال بابا 😂 انقد سریع جوش نزن زندگی انقد سختی داره

به شخصه صد بار از نی نی یار درخواست برگشت یه تاپیکو کردم هر بار برمیگرده باز گزارش میترکه  حرص نداره    

سلام 

ببخشید من همش مزاحمتون میشم ولی واقعا دیگه خسته شدیم بخدا هر سری که لینک تاپیک رو بهتون میدم خجالت میکشم 

توروخدا یه رسیدگی کنید چرا باید تاپیک هایی که هیچ بحث و مشکلی نداشتن گزارش بخورن 

شما بگید ما چیکار کنیم،؟

@niniyar_5  

@niniyar_5  

다 괜찮아질 거야, 다 괜찮아질 거야