2777
2789
عنوان

ممنون میشم نظرتون رو بگید.

144 بازدید | 25 پست

سلام دوستان

موقعی که ناراحت و عصبی هستید چیکار میکنید؟ 

برای من چند روز اخیر اتفاقی افتاده که کلا بهم ریختم... در طول روز چیکارا میکنید؟ تو خونه آرامش ندارم چون همسایه بالایی مون پدرمونو درآوردن 💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فیلم یا آهنگ... حتی وقتی ناراحتم کارای روزمره رو انجام میدم که سرم گرم بشه 

چه خوبهکه موقع ناراحتی میتونی کارای روزانه ات روانجامبدی، برای من انگار زندگیم متوقف میشه:) 

چه خوبهکه موقع ناراحتی میتونی کارای روزانه ات روانجامبدی، برای من انگار زندگیم متوقف میشه:) 

میدونی خیلی رو کاری که می کنم تمرکز ندارم ولی سعی کن خودتو سرگرم کنی کارم نشد با فیلمی چیزی شنیدم تگزاس ۳ اومده برو نگاه کن

میدونی خیلی رو کاری که می کنم تمرکز ندارم ولی سعی کن خودتو سرگرم کنی کارم نشد با فیلمی چیزی شنیدم تگ ...

منم خیلی کار ریخته سرم ولی انگار توی یه سیاهچاله ام که نمیتونم ازش دربیام 😭💔

اگه هم مشکلت چیزیه که به زودی فراموش نمیشه سعی کن عبادت کنی و با خدا حرف بزنی...ذکر لاحول و لا قوه ا ...

من بخدا خیلی معتقدم ولی حالم اونقد بده که حتی نمیتونم پاشم دو رکعت نماز بخونم 💔