2821
2789
عنوان

خانوما بیاین +عکس

146 بازدید | 16 پست

اسم این ظرفا چیه ؟ میشه اگه میدونین بگین ؟ جایی سراغ دارین بفروشن ؟

انقد دوس دارم سر سفره با غذا بازی کنم بعد ازم بپرسن چی شده؟بگم هیچی و برم تو اتاقم ولی نمیشه لامصب همیشه گشنمه  کاربری دست دونفره:)

ظرف بستنی پایه دار

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

ظرف چوبی😂

نه اون که توش دسر هست روش توت فرنگی میگم 

انقد دوس دارم سر سفره با غذا بازی کنم بعد ازم بپرسن چی شده؟بگم هیچی و برم تو اتاقم ولی نمیشه لامصب همیشه گشنمه  کاربری دست دونفره:)
رایزر

اونی که دسر تووشه میگم روشم توت فرنگی 

نه اون که توش دسر هست روش توت فرنگی میگم 

ظرف بستنی، یا بستنی خوری

چرخ اقبال من..بادا هم اکنون ذهن و تنم.اقتدار من هستم امروزکامروامیشوم از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️

بستنی خوری پایه بلند

تو عکس های خارجی دیدم توش کوکتل هم  میریزن  بغلشم لیمو  میزنن   همین بگم ظرف بستنی خوری اینارو نشون میدن ؟

بستنی خوری پایه دار...هر چند پایه اش خیلی بلنده..

اینا ظرف کوکتل هستن در واقع ….

تو عکس های خارجی دیدم توش کوکتل هم  میریزن  بغلشم لیمو  میزنن   همین بگم ظر ...

بله تو گوگل هم بزن میاد بالا

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز