سلام به همه بچها من دیگه خستم تو این مدت سرمم خیلی شلوغه کلا 22 سالمه مگه چقد توان دارم برا اینکه دعوتشون کنم گیر داده که خانواده خودتم بگو همه باهم اون جمعیت و من چجوری کنترل کنم دیکه چی بگم بهش درک نداره کاش خانوادشم اینجوری شعور مهمونی دادن و داشتن هر چی هم بهش میگم تعصبی برخورد میکنه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من ۲۲ بودم و خانواده هامونو دعوت میکردم ..چه ایرادی داره خب
خب جمعیت زیاده بعد من تازه دعوت کردم باید اونا هم دعوت کنن یا نه فقط من
اونا چشم دیدن منو ندارن همه جا پشت سرم حرف میزنن دعوتم نمیکنن اونوقت من هر ماه باید دعوت کنم بخدا زوره از اخلاقشون و این که همش حالم و میگیرن زورم میاد
من مادر شوهرم میومد خونم کلی دخالت میکرد جلو خودم با تلفن حرف میزد با دخترش وبد منو میگفت امار زندگیمم به همه میداد مجبور شدم بر خلاف میلم کم محلی کنم حالا کمتر میاد
من مادر شوهرم میومد خونم کلی دخالت میکرد جلو خودم با تلفن حرف میزد با دخترش وبد منو میگفت امار زندگی ...
میدونی خانواده همسر. من بزرگ نمایی میکنن همیشه من همیشه خوب رفتار کردم میرن ب شوهرم میگن زنت محل نمیده اگه محل ندم که واویلا میشه شوهرمم گوش میده بهشون