2777
2789

نوزاد فامیل نزدیکه. برای دیدن سیسمونی و موقع تولد هر بار حدود یک و نیم گرم طلا هدیه دادم، که البته به‌نظرشون کافی نبود. الان برای جشن چهل‌روزگی دعوت شدیم. می‌دونم باید دوباره هدیه بدیم، ولی نمی‌دونم چی‌! پول، لباس، اسباب‌بازی …‌؟

انسان تا زمان مرگ می‌آموزد و رشد می‌کند.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه اینا رو میبرن بستگی به وضعیت مالی خودتون داره ولی به نظرم همون پول بهتره الان همه لباس و اسباب بازی زیاد میخرن روی سیسمونی میتونید سکه پارسیان یا شمش یا پلاک ون یکاد بگیرین

کیه که می گه کافی نیست......؟واااا بترکن دیگه یه بچه زاییدن خرج مخارج رو از ملت می خوان...بدم میاد ا ...

فامیل درجه یکه. و بله، از موقع عروسی توقعشون همیشه بالا بوده. بچه بزرگ‌تر بودن برای من فقط مصیبته.

تا حالا این رسمو نشنیدم. چهل روزگی چی چیه؟!!! در حد وسع خودت کادو بده اگه اوضاع مالیت عالیه کار هدی ...

من هم نشنیدم. با یک جشن دیگه هم هم‌زمانش کردند که دو تا کادو بگیرند.

فامیل درجه یکه. و بله، از موقع عروسی توقعشون همیشه بالا بوده. بچه بزرگ‌تر بودن برای من فقط مصیبته.

خواهر خودم زایید توقع داشت همه طلا بدن...من دستم تنگ بود براش کیف نوزادی خریدم....می‌گه اشکال نداره تو یک سالگی طلا بده....یعنی نمی‌گه نده و فلان.....

یا می‌گم براش برم دندونی بخرم پنج ماهه شده بچه خواهرم.می‌گه نه نه برو استخر تیوپی بخر.....یعنی منو بندازه تو خرج

هم موقع تازه متولد شدن جشن میگیرن هم ۴۰ روزگی. علنا اسمش گ دایی🤦‍♀️ سکه پارسیان ببرید

یه بار جشن تعیین جنسیت....یه بار چهل ....یه بار ماه گرد‌.‌..واقعا اون روز شوهرم گفت ندارم بدم برای بچه خواهرت یا اطرافیان...پول نمی مونه برامون

یه بار جشن تعیین جنسیت....یه بار چهل ....یه بار ماه گرد‌.‌..واقعا اون روز شوهرم گفت ندارم بدم برای ب ...

الان یک دست لباس راحتی براش گذاشتم کنار. قبلا برای بچه خواهرم خریده بودم که متاسفانه سقط شد. 

همسرتون حق داره. من هم زورم میاد که همه حتی پدر و مادرم توقعشون چه از نظر مالی، چه از نظر وقت‌گذاشتن و رسیدگی از من خیلی زیاده. تقریبا همیشه هم موقع گرفتاری‌هام دست‌تنها می‌مونم.