2777
2789

بهداشت گفت تقریبا طبیعی اما دکترش۸ماهگی گفت وزنش کمه ازبعدش وزنش برام اهمیت نداره اما نگران قدشم استپ وزنی وقد کرده قدش بزور یکی دوسانت اضافه کرده،یکسال ویک ماهشه،قدش۷۲،وزنشم از۶ماهگی رو۷۶۰۰ مونده اما بشدت تحرکش زیاده،چکار کنم خانما اگرتجربه مشابه دارید درمانش رو بگید خدا خیرتون بده،پسرعموی شوهرم گفت کوتوله میمونه خیلی ناراحتم ازدیشب

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔

باید ببینی دکترش چی میگه عزیز

مادر فرزند پذیر❤️مادر دو فرزند💓لطفا نپرسید واقعا دوتا بچه به سرپرستی گرفتی! 💔اره جانم گرفتم💕اگه سوالی در مورد فرزند پذیری دارید بپرسید فقط زیاد وقت همو نگیریم و سوالات از روی کنجکاوی نباشه فقط اگه واقعا قصد فرزند پذیری دارید بپرسید قشنگای من😊.هردوشون هنوز کوچیکن و مدرسه نمیرن😁. دلم میخواد 4تا بچه داشته باشم برام دعا کنید خدا لایقم بدونه و بازم بتونم فرزند دیگه ای به فرزند خواندگی بپذیرم😍. این بچه ها خیلی شیرینن. قند و نباتن 😍. ماشاءالله به جونت عزیزم😘خدا رو هیچوقت فراموش نکنید🥰اگه چیزی برای شکرگزاری نداریدنبضتونو چک کنید🤗. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مهمترین علت  اینکه رشد قدی متوقف میشه خواب نامناسب کودکه

هورمون رشد از ساعت نه و نیم ده شب تو مغز بچه ترشح میشه برا همین تو باید ساعت نه شب بچه رو بخوابونی

ولی الان خیلی بچه ها تا ساعت دو الی سه بیدارن

مورد دوم بی تحرکی بچه های آلانه روزی یک ساعت باید ببری پارک یا بدو بدو کنه

آخریشم تغذیه اس

ولی مهرتین علت اینکه بچه رشد قدی ندارن همون خواب هست

باید ببینی دکترش چی میگه عزیز

مولتی نوشت تاثیر نداشت میخوام یا دکترشو عوض کنم یا خودم مکمل بگیرم

عزیزم اینکه طبیعیه .... بعدم ب ژنتیک هم مربوطه  باید ببریش دکتر تغذیه و دکتر غدد

مرسی گلم

هر غذایی که امگا۳ و ۶ و ۱۲ دارد بیشتر خودت و بچه که غذتخور هست بده میان وعده کنجد آسیاب شده با شیر انگور بصورت نصف مخلوط کن بده بخورد

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞
ببر متخصص غدد اطفال قد شوهر و خودت اگر خوبه اینم تو بلوغ خوب میشه و اینکه ۷۲کم‌نیست و اینکه از ...

ممنون عزیزم پیگیر میشم،خودمون قدبلند نیستیم اما نمیخوام دخترم خیلی کوتاه باشه طبیعی باشه فقط

هر غذایی که امگا۳ و ۶ و ۱۲ دارد بیشتر خودت و بچه که غذتخور هست بده میان وعده کنجد آسیاب شده با شیر ا ...

ممنون عزیزدلم 

عزیزم مهمترین علت  اینکه رشد قدی متوقف میشه خواب نامناسب کودکه هورمون رشد از ساعت نه و نیم ده ...

بله خواب نامناسبی داره متاسفانه چون پسرمم دیر میخوابه

به بهداشت و نظراتشون هیچ اهمیتی نمیدم فقط برا واکسن زدن بچه رو میبرم بهداشت. یه نمودار دارن طبق اون بدون در نظر گرفتن هر چیز دیگه نظر میدن. 

در مورد وزن و قد، کاملا به تغذیه ارتباط داره اگه مسئله خاص دیگه ای نباشه. بعد از یکسالگی باید روزی ۵۰۰ سی سی شیر سه وعده اصلی و دو میان وعده بخورن. اگر از دسته مادرهایی هستید که معتقدن بچه هر وقت خودش گشنش بشه میاد غذا میخوره جسارتا میگم‌اینکار اشتباهه. غذای بچه از نظر حجم و زمان باید نظم داشته باشه هر چند اگر اوایل و به ظاهر بچه نخواد اون تایم‌، اون حجم از غذا رو بخوره

قد خودتون و همسرتون چنده

بلند نیستیم پسرم خوبه قدش اما دخترم از۷ماهگی به بعد همون اندازه س