2777
2789
عنوان

همه یه عشقی دارن حتی یا کریم هااا

414 بازدید | 22 پست

واقعا چرا قسمت زندگی من اینطوری شد 

همه ازدواج کردن الا من

اونوقت من افسرده شدم حتی دارم ب یاکریم ها هم حسودی میکنم ک اونا ی یاری دارن 

همش می‌بینم یاکریم ها دوتایی روی تیربرقن و با هم بازی میکنن  

مدتیه  ب اونا هم حسودی میکنم ک یار دارن نمیدونم طبیعیه  یا ن🥲💔

یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون  برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عنوانت😂💔

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎

وای دوتا یاکریم تو بالکن ما لونه ساختن اول صبح اینقد زنه سروصدا میکنه ها خستمون کردن،دلم نمیاد لونشونو از اونجا بردارم....بی ناموسا معلوم نیست چشونه نمیگن اینجا خانواده زندگی میکنه،منکه فقط فحششون میدم 

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

🤣🤣🤣🤣🤣حالا از کجا میدونی زنه سر و صدا میونه؟؟ شاید مردست

صداش نازک و عشوه داره🤭

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

یا کریم ها پرنده ان‌؟ ول کن بابا اینچیزایی  که گفتی  رو ندارم😅

نه پستاندارن

عنوانت😂💔

خوشبحالشون واقعا😂💔

یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون  برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

وای دوتا یاکریم تو بالکن ما لونه ساختن اول صبح اینقد زنه سروصدا میکنه ها خستمون کردن،دلم نمیاد لونشو ...

والا عشق و حالشون  میکنن بچه داریش رو باید ما انجام بدیم 😂

هر چند وقت هم ی بچه میارن  ک باید ما مواظب باشیم گربه نخورتش 😭🤷🏻‍♀️

تازه این همه دستشویی میکنن ما باید تمیز کنیم😂😔 مامان یاکریمه  ک دست ب سیاه و سفید نمیزنه 😒

گاهی بهشون حسرت میخورم چقد راحت ازدواج میکنن و بچه دار میشن اونوقت من هیچ  من فقط حسرت یار داشتن😂😭

ن دغدغه  خونه دار شدن ن ماشین ن ازدواج ن جهیزیه  ن حتی درد تنهایی و سینگل تحمل میکنن رااااحتم  میرن بهشت😬

اونوقت من ن خوشی دنیا رو دارم ن آخرت ی رااااست میرم موتورخونه جهنم😂😭🤷🏻‍♀️🤦🏻‍♀️