2777
2789
عنوان

خانمهای خیاط یا کسایی که دارن خیاطی یاد میگیرن

| مشاهده متن کامل بحث + 725 بازدید | 43 پست
لطفا چند تا کتاب خوب آموزش طراحی دوخت و کتاب آموزش دوخت برای مبتدی معرفی کنید ممنون میشم

عزیزم دقیق نمیدونم اما کتاب های هنرستان خوبه میتونی از سایت آموزش پرورش بعضیاشونو دانلود کنی

عزیزم ایده واسه مانتو لنین طرحدار میخوام یه چیزی که به محجبه بودنم بیاد تا بالای زانومم باشه

عزیزم کیمونو قشنگ میشه مانتو یقه دار قشنگ میشه جلو بسته قشنگ میشه عزیز توی پینترست سرچ کنین در مدله گلم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام.موفق باشين. به نظر شما ميشه اورال دامن دار رو، سه تيكه دوخت؟ يعني بالا تنه و شلوار جدا و دامن ...

اگر بنظرم پارچت خیلی ضخیم نیست بله می‌تونه اورالت با شلوار سرهم باشه دامن روش با دکمه متصل باشه

بستگی داره مدلت چطوری باشه عزیزم اما برای مجلسی کمترین آزادی هارو میدیم الگوتو بدون هیچ آزادی بکش در ...

ممنون از توضیحاتتون

لطف کردید

من مسلمون نیستم.مسلمون به دنیا اومدم.اما سعی میکنم آدم باشم.آدمممممم

آفرین به شما که هنرتون رو به دیگران عرضه می‌کنید. از قم براتون دعا می‌کنم 🙏 

من بعد از شیش ماه و یه عمل جراحی ، از مرگ برگشتم و اومدم تو سایت! اگه دوستانه حرف میزنم دلیلش اینه که همه رو دوست خودم می‌دونم! اگه چیزی میگم نیتم صرفا کمک کردنه! برداشت بد نکنید🙏 یه مدته بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سر در گم شده! 😔 لطفاً برای زندگیم دعا کنید لطفاً 🙏 ضمنا وارد تاپیک‌های مخصوص خانوما نمیشم . پس لطفاً اذیت نکنید☺️اما خدایی نی‌نی‌سایت برای اقایون عالیه که یاد بگیرن.

سلام . یه سوال خیاطی دارم.

من بعد از شیش ماه و یه عمل جراحی ، از مرگ برگشتم و اومدم تو سایت! اگه دوستانه حرف میزنم دلیلش اینه که همه رو دوست خودم می‌دونم! اگه چیزی میگم نیتم صرفا کمک کردنه! برداشت بد نکنید🙏 یه مدته بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سر در گم شده! 😔 لطفاً برای زندگیم دعا کنید لطفاً 🙏 ضمنا وارد تاپیک‌های مخصوص خانوما نمیشم . پس لطفاً اذیت نکنید☺️اما خدایی نی‌نی‌سایت برای اقایون عالیه که یاد بگیرن.