2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هشت ساله نماز دعا خوندم هنوز خبری نشده :)

پس ادامه بده و بدون ناامیدی کفره ❤ 

05148888 

اینم شماره امام رضا زنگ بزن درمیون بزار 💕 منم برات دعا میکنم

توسط دو نفر اداره میشود 

پی‌پذیرم و تلاش برای تغییر چیزی که دست من نیست نمی‌کنم. اگر هم کار درستی از دستم بربیاد انجامش میدم

احترام شما دست خودتونه پس اگر احترام می‌خواید، انسان محترمی باشید. سوال شخصی نپرسید. من حقیقت رو می‌گم و از اون‌جایی که حقیقت خیلی تلخه و ممکنه ناراحت بشید، ترجیح می‌دم ناراحت بشید ولی حقیقت رو بگم. لطفا منو تو تاپیک‌هایی که خودم شرکت نکردم، تگ نکنید🩵

من از یه جایی به بعد تصمیم گرفتم رها کنم هر چیزی رو بقیه فک میکنن بیخیالم ولی من فقط رها کروم منم تو دو راهی بدی بودم ولی دوراهی بودن یعنی جوابت نه هست مسئله شما رو نمیدونم ولی استاد عرفانم به سختی های طریقت اشاره داشت و طبیعی میدونست شاید چون مقامتون خیلی بالاست مشکلات بزرگی دارید که میدونم دردی دوا نمیشه