2777
2789
عنوان

تروخدا بیاید کمک برای استعداد خوانندگی پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 787 بازدید | 34 پست

یاد فیلم تگزاس افتادم که سام درخشانی فوتبالیست بود رفت برزیل که استعداداش کسف بشه بعدش گفت من حساب نکردم کهاینجا همشون خودشون پله هستن(بهترین بازیکن قرن) درواقع زیره به کرمون برد

اونجا از بچگی به بچه ها موسیقی و آواز یاد میدن نمیگم غیرممکنه ولی خیلی خیلی سخته

شما هم اینقدر بلندپروازی واسه پسرت ایجاد نکن که اگه خدایی نکرده نتونست چیزایی که شما گفتی برآورده کنه سرخورده بشه و تو همین ایران هم نتونه به آواز ادامه بده

بذار بهترین خودش باشه تا بخواد تو ۱۴سالگی یه همچین استرسی تحمل کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا همه فکر میکنید فقط بقیه اعجوبن و خودمون خار داریم؟؟حالا بیبر هم یه آدمه یا هرکی

اتفاقا خیلی خوبه که به بچش اعتماد بنفس میده و به فکر آینده و استعدادشه

واسه برگشتن عشقم و رسیدنمون بهم دعا می کنی خیلیییی اعتقاد دارم به دعاهاتون.لایک کنید یا بهم بگید منم حمد میخونم براتون😍🫂🥺1۴۰۲.۱۲.۲۶   ۷ خرداد روزی بود که تاریخ خیانتشو فهمیدم حتی روزی که منو به اجبار راضی کرد همو ببینیم اون تایم با یکی دیگه بوده روزی که تو پارک... نشستیم ازم قول گرفت تنهاش نذارم دیگه حرفی از تموم شدن نزنم با یکی دیگه بوده.تمام روزایی که من به این فکر میکردم اشتباهمو چجوری جبران کنم اون با یکی دیگه بوده💔🙂معلومه که سرگرم بوده دلتنگ نمیشه که برگرده
کلااس صدا سازی و سلفژ هر دوتاشون با همن ؟

خیر

ولی اگر آواز بره ممکنه هردورو بهش یاد بدن

بنظرم موسیقی ایرانی خیلی زیباتره... اگر پسرتون واقعا مستعده، چرا استعدادای ما باید خودشونو خرج چشم آبیا کنن؟ مگ ایران خواننده نیاز ندارند آخه؟😕

خدایا خانواده‌ام موفق باشند
ت ایران نمیتونه به جایی برسه ایران جای پیشرفت نداره

کسی که تلاش کنه هرجای عالم میتونه به هرچیزی که میخواد برسه

ولی بازم به هرحال شما خانوادشید... ببینید بچتون چطوری حالش بهتره

خدایا خانواده‌ام موفق باشند
چرا همه فکر میکنید فقط بقیه اعجوبن و خودمون خار داریم؟؟حالا بیبر هم یه آدمه یا هرکی اتفاقا خیلی خوب ...

درسته اعتمادبه نفس یه بچه دادن خیلی خیلی مهم ولی رویاهای دور و دراز نباید ایجاد کنه واسه بچه ای که الآن دچار بحران نوجوانی هس

شما فک کن نژادپرستی تو آمریکا بیداد میکنه فرض کنیم که بچه ایشون خواننده هم بشه مردم اونجا نمیتونن با صداش ارتباط برقرار کنن از طرفی هم مردم خودمون هم دلشون میخواد با هنگ به زبان مادری ارتباط داشته باشن و تعداد طرفداراش تو هر دو کشور اندک شمار میشه

خلاصه از اینجا رونده از اونجا مونده میشه

به نظرم اگه واقعا صداش خوبه رو آهنگای وطنی کار کنه خیلی خیلی زودتر به نتیجه میرسه در کنارش خارجی هم بخونه