2777
2789
عنوان

سونوگرافی حاملگی ۵ هفته

1221 بازدید | 15 پست

سلام دوستان من امروز رفتم سونو بخاطر مطمئن شدن که داخل رحمه ساک حاملگی ۱۳ م.م بود سن بارداری رو ۵ هفته گف جنین مشخص نبود دکتر چیزی نگف گفت خوبه فقط دو هفته دیگه دوباره بیا کیا اینطوری بودن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۵ هفته اصلا سونو نداره ک شما رفتی 

طبیعیه جنین دیده نشه

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷🪷

۵ هفته اصلا سونو نداره ک شما رفتی  طبیعیه جنین دیده نشه

بله گلم فقط خیلی استرس داشتم بخاطر همون رفتم که خداروشکر خارج رحمی نبود آخه هیچ علائمی ندارم 

وای خدایا از این مراحل عبور کردم فقط سه هفته مونده خدایا این سه هفته هم به سلامت بگذره دیگه حالم بهم میخوره از بارداری😓

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

منم مثل شمابودم وبعدش خیلی استرس کشیدم اونم الکی بود هی میگفتم وای نرم بگه تشکیل نشده یامشکل داره ولی دقیقا ۸هفته و۱روز رفتم کاملا قلب هم داشت اماتوی این مدت سعی کرده بودم به هیچ وجه چیزای گرم مثل زعفران ودارچین ونبات و کنجد وپسته نخورم وفقط بادام درختی و مویز و کشمش و چیزای سالم هله هوله هم نخور مثل پفک یالواشک یاچیزای کارخونه ای خیلی توی این دوهفته احتیاط کن تاانشالله ۲هفته دیگه قلبش هم میزنه برات

خدایا یعنی میشه چشامو ببندم واین سه ماه بگذره واون شب زایمان برسه ومن و گل دخترم سالم وسلامت بیایم خونه پیش بابایی...خدایاشکرت.لطفابرای امام زمان دورکعت نماز بخون وهرچی میخای ازشون طلب کن حاجتت رومیده
منم مثل شمابودم وبعدش خیلی استرس کشیدم اونم الکی بود هی میگفتم وای نرم بگه تشکیل نشده یامشکل داره ول ...

انشالاه گلم اره منم صب مویز و بادام درختی میخورم شب هم خرما و شیر میان‌وعده هم میوه مثل شلیل و زردآلو موز میخورم 

بعدم ازتوکه خوبه کیسه زرده تشکیل شده مال من حتی کیسه نبود اماامیدواربودم کیسه زرده یعنی همون جنین که مثل یه پروانه میخاد ازپیله اش دربیاد و شروع به رشدکنه

خدایا یعنی میشه چشامو ببندم واین سه ماه بگذره واون شب زایمان برسه ومن و گل دخترم سالم وسلامت بیایم خونه پیش بابایی...خدایاشکرت.لطفابرای امام زمان دورکعت نماز بخون وهرچی میخای ازشون طلب کن حاجتت رومیده
بعدم ازتوکه خوبه کیسه زرده تشکیل شده مال من حتی کیسه نبود اماامیدواربودم کیسه زرده یعنی همون جنین که ...

بهم خیلی دلگرمی دادی آخه سونو که رفتم دکترش چیزی نگف که فقط گفت دو هفته دیگه دوباره بیا مرسی واقعا استرسم کم شد🥹🥹🥹

بهم خیلی دلگرمی دادی آخه سونو که رفتم دکترش چیزی نگف که فقط گفت دو هفته دیگه دوباره بیا مرسی واقعا ا ...

منم دکترگفت برودوهفته دیگه بیاوقتی دید همونجا ترس ولرز کردم گفت نگران نباش بچه تا ۹هفتگی هم جاداره واسه رشدکردن وفقط ترس نباید کنی چون استرس مانع تشکیل قلب میشه راستی توی این دوهفته شبازود بخاب وصبح هاکمتر فعالیت کن حمام درحد ۳دیقه کافیه باآب ولرم ن آب داغ واینکه زیاد آهنگایی که دوسداری گوش کن باعث حس هیجان وآدرنالین خون میشه وهمین روند تشکیل قلب رو سرعت میبخشه