2777
2789
عنوان

منو به یه شعر قشنگ دعوت میکنی؟🦋

332 بازدید | 27 پست

اول خودم بگم😎

قاصدی های پریشان را که با خود باد برد

با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد..!🍃

در مسجد و در کعبه به دنبال چه هستی؟اول تو ببین قلب کسی را نشکستی..!🦋💔

که جهان رنج بزرگیست نگارا تو بخند ...🌱

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡

زندگی حس غریبی ست که یک مرغ مهاجر دارد 🌱

سهراب سپهری 

کسی سوال میکند بخاطر چه زنده ای؟؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم  و دختری در من ساز امیدواری مینوازد🌈🎸1403.04.24

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سنگ را با چه زبانی به سخن وادارم

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

یکبار طعم عشق را چشیده ام

مزه تلخ قهوه سیاه می داد

تپش قلبم را تند کرد

بدن زنده ام را دیوانه

حواسم را بهم ریخت

و رفت...

هالینا_پوشویاتوسکا

تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت ، من همچو محو تماشای نگاهت

حسرت عشقی به دل دارم

که طوفان میکند...

زخم دل را بانمک...

عمریست درمان میکند💔🥺

- قانونِ نانوشته‌ :  تو دلِ کسایی رو می‌شکونی ك برات مهم نیستن ، اما تقاصش رو سرِ کسی پس میدی ك خیلی برات مهمه‌ .                                                                        من که ازت گذشتم خدا ازت نگذره :))                                   کسی ام که از تظاهر کردن بدش میاد و تصمیم گرفتم هرچیم که شد اگه هم رفتارم باعث شکستن دل کسی میشه بازم همون رفتارو بکنم و خود واقعیم باشم بزار اصلا دلشون بشکنه به من چه بزار برن بمیرن از این به بعد هروقت شرایطش پیش بیاد دلشونو هم میشکنم تا دیگ فک نکنن بازم کسی که میاد جلو و خورد میشه منم 😏                                           به قول یکی واس خودم ارزش قائل میشم راحت رو ادما خط میزنم مهم نیس بهم بگن سادیسمی یا چی من کار خودمو میکنم دیگ دلم شکستع نیست زخمام هم همش خوب شدن🙃✨

دلت را خانه ما كن، مصفا كردنش با من.

به ما درد دل افشا كن، مداوا كردنش با من.

اگر گم كرده اي اي دل، كليد استجابت را.

بيا يك لحظه با ما باش ،‌ پيدا كردنش با من.

بيفشان قطره ی  اشكي، كه من هستم خريدارش.

بياور قطره اي اخلاص، دريا كردنش با من.

اگر درها به رويت بسته شد، دل بر مكن، بازآ.

درِ اين خانه دق الباب كن، وا كردنش با من.

به من گو حاجت خود را، ‌اجابت مي كنم آني.

طلب كن آنچه مي خواهي، مهيا كردنش با من.

بيا قبل از وقوع مرگ، روشن كن حسابت را.

بياور نيك و بد را، جمع و منها كردنش با من.

چو خوردي روزي امروز، ما را شكر نعمت كن.

غم فردا مخور، تأمين فردا كردنش با من.

به قرآن، آيه رحمت، فراوان است اي انسان.

بخوان اين آيه را، تفسير و معنا كردنش با من.

اگر عمري گنه كردي، مشو نوميد از رحمت.

تو توبه نامه را بنويس ،‌ امضا كردنش با من.

ژولیده نیشابوری.

بسم الله الرحمن الرحیم. سلام نابینا هستم و از صفحه خوان برای خوندن نوشته ها استفاده میکنم (البته که عکس نوشته براش تعریف نشده). امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت عج الله دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربونت چه کردی؟ امام زمان عج الله همیشه برای ما دعا میکنند.همونجوری که جد بزرگوارشون امير المومنین علی علیه السلام به رُمیله فرمودند: ای رمیله، هیچ مومنی نیست که بیمار شود مگر اینکه به مرض او مريض میشویم و اندوهگين نشود مومنی، مگر اینکه به خاطر اندوه او اندوهگین گردیم و دعایی نکند مگر اینکه برای او آمین گوییم و ساکت نماند مگر اینکه برایش دعا کنیم. همه ی هستی و وجودمون و نعمت هایی که داریم به برکت وجود امام زمان عج الله هست. ما خلیفه ی خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم. تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم از سال ۱۴۰۰ اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سرِ سفره پر مهر خدا و اهل بیت علیهم السلام.  راستی اگه تاپیک یا پستی رو به اشتباه لایک کردم از درگاه الهی و دوستان عزیز نی نی سایتم معذرت میخوام

من و یاد تو و یک سینه تنگ

شبی تار و سه‌تاری خسته آهنگ

کمی با چشمهایم مهربان باش

مزن ای دوست بر آیینه‌ات سنگ

شرایط زندگی برام عفت کلام نزاشته    اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم🙏

خاکیان بالاتر از افلاکیان می‌ایستند

عشق از انسان چه موجود غریبی ساخته‌ست

خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجود غریبی ساخته است🕊"تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم" جهان پیر است و بی بنیاد از این فرهادکش فریاد...    {📚bibliophil} نام کاربریم "وُنون یکم"هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه

تو همانی که دلم لک زده لبخندش را

او که هرگز نتوان یافت همانندش را

منم آن شاعر دلخون که فقط خرج تو کرد

غزل و عاطفه و روح هنرمندش را

از رقیبان کمین کرده عقب می ماند

هر که تبلیغ کند خوبی دلبندش را

مثل آن خواب بعید است ببیند دیگر

هر که تعریف کند خواب خوشایندش را

مادرم بعد تو هی حال مرا می پرسد

مادرم تاب ندارد غم فرزندش را

عشق با اینکه مرا تجزیه کرده است به تو

به تو اصرار نکرده است فرایندش را

قلب من موقع اهدا به تو ایراد نداشت

مشکل از توست اگر پس زده پیوندش را

حفظ کن این غزلم را که به زودی شاید

بفرستند رفیقان به تو این بندش را :

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر

لای موهای تو گم کرد خداوندش را

#کاظم_بهمنی

- قانونِ نانوشته‌ :  تو دلِ کسایی رو می‌شکونی ك برات مهم نیستن ، اما تقاصش رو سرِ کسی پس میدی ك خیلی برات مهمه‌ .                                                                        من که ازت گذشتم خدا ازت نگذره :))                                   کسی ام که از تظاهر کردن بدش میاد و تصمیم گرفتم هرچیم که شد اگه هم رفتارم باعث شکستن دل کسی میشه بازم همون رفتارو بکنم و خود واقعیم باشم بزار اصلا دلشون بشکنه به من چه بزار برن بمیرن از این به بعد هروقت شرایطش پیش بیاد دلشونو هم میشکنم تا دیگ فک نکنن بازم کسی که میاد جلو و خورد میشه منم 😏                                           به قول یکی واس خودم ارزش قائل میشم راحت رو ادما خط میزنم مهم نیس بهم بگن سادیسمی یا چی من کار خودمو میکنم دیگ دلم شکستع نیست زخمام هم همش خوب شدن🙃✨