2777
2789

سلام.من چن وقته انما اساکول استفاده میکنم با اینکه شب استفاده میکنم و شاید هشت تا ده ساعت بعدش برم سرویس،عذر میخوام ولی محلول سفید رنگ انما با مدفوعم دفع میشه..شمام همینجوری بودین یا روده من با انما هم ناسازگاره؟

...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره درسته.شما بهتر شدین با انما؟

سلام عزیزم ببخش میخواستم بپرسم شمااون زمان که رفتین کلونسکوپی جوابش چی بود کولیت زخمی روده داشتین یا نه؟؟تروخدا اگه میتونی جواب بدع

شما منظورتون همون محلول بزرگ هست دیگه درسته چون شیافم داره؟؟

اره همونی ک داخل یه قوطیه،من انما اساکول استفاده میکنم که توی هر قوطی ۴ گرم دارو داره.من شیافم استفاده میکردم همینجور بود

...
سلام عزیزم ببخش میخواستم بپرسم شمااون زمان که رفتین کلونسکوپی جوابش چی بود کولیت زخمی روده داشتین یا ...

اره توی کلونوسکوپی مینویسن،من هم هموروئید داخلی دارم که نوشته بود هم نوشته بود پروکتیت اولسر

...
اره همونی ک داخل یه قوطیه،من انما اساکول استفاده میکنم که توی هر قوطی ۴ گرم دارو داره.من شیافم استفا ...

من وقتی محلول استفاده میکردم خیلی بیماریم بهتر شده بود حالا در خال حاضر شیاف استفاده میکنم و بازم خونریزی درم

من وقتی محلول استفاده میکردم خیلی بیماریم بهتر شده بود حالا در خال حاضر شیاف استفاده میکنم و بازم خو ...

انما چی استفاده میکردی؟من شیاف استفاده میکردم ولی بعد ۸ساعت یا بیشتر میرفتم سرویس بازم توی مدفوعم دفع میشد،شمام همینجوری هستین؟به دکتر گفتم اینجوریه گف شیاف روت تاثیر نداره باید انما استفاده کنی‌.من یه تایمی با قرص مزالوور کنترل شذ بیماریم ولی باز نمیدونم چرا چن ماه خونریزی داشتم با اینا جواب ازمایشام نرمال بود..الان خداروشکر با انما کنترل شده تقریبا با اینکه من مرتب هم استفاده نمیکنم.

...
من وقتی محلول استفاده میکردم خیلی بیماریم بهتر شده بود حالا در خال حاضر شیاف استفاده میکنم و بازم خو ...

شما الان بارداری؟شاید بخاطر همین بیماریت دوباره عود کرده..قبل بارداری خونریزی نداشتی؟

...