2777
2789

ولی خب هر کار میکنم بعدش مادرشوهرم میگه منم میخام بکنم بنظرتون چ عکس العملی داشته باشم حوصله این خاله زنک بازی هام ندارم ولی بعضی اوقات گیر میفتم به همه چی کار داره میخاد بترکه چیزی میخرم یا کاری انجام میدم

حامله شو ببین میگه منم میخوام😂

شاید خیلی قبولت داره از هر چیزی میخری خوشش میاد

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حامله شو ببین میگه منم میخوام😂 شاید خیلی قبولت داره از هر چیزی میخری خوشش میاد

فکر نکنم چون خیلی واکنش نشون میده اول عیب و ایراد میگیره از اخرم میگ چقدر پول دادی باز نظرش عوض میشه میگه منم میخام همهی اینا در چند دقیقه اتفاق میفته فک کنم اسمش میشه حسادت

فکر نکنم چون خیلی واکنش نشون میده اول عیب و ایراد میگیره از اخرم میگ چقدر پول دادی باز نظرش عوض میشه ...

واقعا سخته هر وقت گفت چند خریدی واسه چی خربدی بگو لازم داشتیم  یا همسرم گفت .چی ای کوچیک و نشونش نده مثلا طلا میخری جلوش ننداز  

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
واقعا سخته هر وقت گفت چند خریدی واسه چی خربدی بگو لازم داشتیم  یا همسرم گفت .چی ای کوچیک و نشون ...

اخه موضوع طلا نیس الان میرم باشگاه میگه منم میام سه چهار ساعت وایمیستم اصلا مناسبش نیس ک بیاد

خب بهش بگو غیر مستقیم  مثلا تو یه شرایط خاص وسط صحبت هات بگو من اصلا خوشم نمیاد یه چیزی میخرم ...

فکر نکنم بفهمه چون واقعا زن نادانی هست میدونی سعی میکنم دوری کنم چون بشدت انرژی منفی بالایی داره فقط سعی میکنم بی تفاوت باشم چند بارباهاش در افتادم چون روی شوهرم تسلط داره نمیتونم زیاد حرفمو رک بگم اون غیر مستقیم حالیش نمیشه

فکر نکنم بفهمه چون واقعا زن نادانی هست میدونی سعی میکنم دوری کنم چون بشدت انرژی منفی بالایی داره فقط ...

میشه بپرسم چند سال از شما بزرگتره؟ و اینکه اهل کجاست ؟با هم فرهنگتون فرق داره یا نه