2777
2789
عنوان

تنهایی و پرخوری عصبی

842 بازدید | 26 پست

دیگه واقعا خسته شدم همش از ناراحتی و تنهایی و احساسای بد پناه میبرم به پرخوری بعدم مجبورم کل هفته رژیم باشم و رعایت کنم دوباره آخر هفته همون آش همون کاسه 

وقتی چاق میشم هیشکی بهم احترام نمیزاره هیشکی ازم خوشش نمیاد برعکس وقتی لاغر میشم تازه آدم حسابم میکنن از دست خودم خستم 

چیکار کنم؟ 

فکر کنم افسردگی گرفتم ولی هنوز دکتر نرفته خواهرم و مادرم تیکه میندازن میگن اره برو دکتر برو قرص بخور وای به حال اینکه برم💔میترسم همش طرد شم😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر بری دارو اعصاب اشتهات و دو برابر میکنه فکر کردی لاغر میشی یا جلو اشتهات و میگیره؟؟چنان اشتهات باز میشه که بیا و جمعش کن الان قد و وزنت چنده؟

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

دکتر بری دارو اعصاب اشتهات و دو برابر میکنه فکر کردی لاغر میشی یا جلو اشتهات و میگیره؟؟چنان اشتهات ب ...

الان قدم ۱۷۳ وزنم ۵۶ از همین میترسم به زور با روحیه داغون دارم وزنمو کنترل میکنم😔

دکتر بری دارو اعصاب اشتهات و دو برابر میکنه فکر کردی لاغر میشی یا جلو اشتهات و میگیره؟؟چنان اشتهات ب ...

عزیزم شما خوراکی رو میشناسی که اشتها رو کور کنه

شب شراب نیرزد به بامداد خمار...
نزار بفهمن. تنهایی برو افسردگیت در چ حده؟

آره به خودشونم گفتم اگه یه روزی هم برم نمیزارم شما بفهمین 

در حد اینکه سر کوچیک ترین چیزا عصبی میشم گریه میکنم بهم میریزم به خودکشی زیاد فکر میکنم الان چند ساله ارتباطم با دوستام قطع کردم با خانوادم دعوا میکنم همش ازم دلخورن قهر میکنن اینا

خیلی لاغری ک😐 من از تو وزنم بیشتره بااین وجود حس نمیکنم ک چاقم

ببین مثلا اینجوریه که کل هفته رژیم سخت میگیرم کالری شماری اینا بعد کافیه یه ساعت تنها باشم هرچی دم دستم بیاد میخورم گند میزنم به تلاشای هفتم 

مثلا دو سه هفته پیش رژیمو ول کردم در حد یه هفته ۵-۶ کیلو اضافه کردم اینجوریه ک همیشه باید رژیم باشم 

از طرفیم افسردم این رژیما حالمو بدترم میکنن

آره به خودشونم گفتم اگه یه روزی هم برم نمیزارم شما بفهمین  در حد اینکه سر کوچیک ترین چیزا عصبی ...

ببین لازم نیس اصن بهشون توضیح بدی ک میری یا نمیری.

در وهله اول روان درمانی توصیه میشه بعد دارو درمانی. در واقع این دوتا مکمل همن.

میتونی بری پیش تراپیست؟

اگه اون تشخیص داد بعد درکنارش برو پیش روانپزشک.

دائم الخسته‌.

ببین لازم نیس اصن بهشون توضیح بدی ک میری یا نمیری. در وهله اول روان درمانی توصیه میشه بعد دارو درما ...

به نظرت اگه شرایطشو نداشته باشم تراپیست آنلاین تاثیری داره؟

ببین مثلا اینجوریه که کل هفته رژیم سخت میگیرم کالری شماری اینا بعد کافیه یه ساعت تنها باشم هرچی دم د ...

خب همین رویه ای هم که در پیش گرفتی از پایه غلطته

من نمیگم رژیم بده. پلی یه رژیم متعادل و اصولی. اصلاً شاید همین سختیه رژیماته که خودش باعث میشه هل داده بشی به سمت غذای بیشتر و در یک آن همه زحمتاتو به باد بدی.

افسردگی و اضطراب پنهان هم موجب پرخوری عصبی میشه..

ورزش هم میکنی؟ 

اگه ورزش کنی دیگه انقدر عذاب وجدان و حال بد نداری.

دائم الخسته‌.

به نظرت اگه شرایطشو نداشته باشم تراپیست آنلاین تاثیری داره؟

تجربه شخصیم اینه که حضوری یه چیز دیگه ست! 

اگه میتونی جلسات حضوری برو حتماً.

ولی تراپیست آنلاین هم خوبه.. به شرطی که معتبر و حرفه ای باشه تراپیست. و توام جلساتت رو مرتب ادامه بدی.

دائم الخسته‌.