2777
2789
عنوان

تنهایی و پرخوری عصبی

| مشاهده متن کامل بحث + 893 بازدید | 26 پست
خب همین رویه ای هم که در پیش گرفتی از پایه غلطته من نمیگم رژیم بده. پلی یه رژیم متعادل و اصولی. اصل ...

ورزش نه ولی وقتایی که ورزش میکنم حالم خیلی خوب میشه خیلی امیدوار میشم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان قدم ۱۷۳ وزنم ۵۶ از همین میترسم به زور با روحیه داغون دارم وزنمو کنترل میکنم😔

عزیزم😐توفکر کنم دچار وسواس شدی من ۱۶۰ وزنم ۵۴ ولی لاغرم باور کن تو چاق که نیستی تازه لاغرم هستی باهمچین رژیم عجیب غریب وداغونی فاتحه سلامتیتو نخون 

عزیزم😐توفکر کنم دچار وسواس شدی من ۱۶۰ وزنم ۵۴ ولی لاغرم باور کن تو چاق که نیستی تازه لاغرم هستی باه ...

من واقعا اینجوری نبودم یه دوره ای چاق بودم در حد ۷۰ کیلو اینا خیلی مسخره میشدم مامانم هی به روم میاورد شکم پهلومو از اونوقت تو ذهنم مونده ترس از چاقی و عذاب رژیم دارم 

میدونم چقد سختی کشیدم که به این وزن الانم برسم و تا یذره ول میکنم برمیگرده وزنم

الان قدم ۱۷۳ وزنم ۵۶ از همین میترسم به زور با روحیه داغون دارم وزنمو کنترل میکنم😔

حرفات عجیبه 

یعنی چی مگه احترام گذاشتن به چاقی لاغریه

اونوقت شما بااین قد،کمبود وزنم داری چطوری میگی چاق میشم امکان نداره

باید خیلی اضافه وزن زیادباشه که توظاهر نشون بده

من واقعا اینجوری نبودم یه دوره ای چاق بودم در حد ۷۰ کیلو اینا خیلی مسخره میشدم مامانم هی به روم میاو ...

شما قدت بلنده ۵۶ برات کمه و قشنگ دیده نمیشی بذار برسی به ۶۰ یا ۶۵ کنارش ورزش کن هله هوله رو حذف کن میبینی چقد عالی میشی الانکه لاغرشدی شکم پهلوتم اب شده دیگه شروع کن حرکات شکم پهلو زدن تا قشنگ سفت بشن فرم بگیرن غذاتم قشنگ بخور میوه سبزیجات بخدا که لاغری و باید چاق شی 

ورزش نه ولی وقتایی که ورزش میکنم حالم خیلی خوب میشه خیلی امیدوار میشم 

پس حتماً یه باشگاه ثبت نام کن هم برا روحیه ات خوبه هم اندامت مناسب میمونه 

خصوصی اگ هزینه اش سنگینه یه دولتی برو. ورزش خیلی تاثیر گذاره تو زندگی و سلامتی آدم نادیده ش نگیر

ادامه دهنده و ادامه دهنده..

حرفات عجیبه  یعنی چی مگه احترام گذاشتن به چاقی لاغریه اونوقت شما بااین قد،کمبود وزنم داری چطو ...

خانوادم اینجورین دیگه 

یذره در حد یکی دو کیلو هم که وزنم اضافه میشه مثل یه اشغال با ادم رفتار میکنن

هر وقت تو این سایت همچین تاپیکی دیدم از چاقی گفت وزنش زیر شصت کیلو بود تو خودت الان با این قد کمبود وزن داری چرا بقیه رو سرکار میزاری آخه 😒😒