2777
2789

خانم فروشنده بود، البته من اون مغازه رو می شناختم ، یه فروشگاه قدیمی ک فروشنده است هم یه آقای سن و سال دار بود، نمی‌دونم انگار از بدشانسی من یه فروشنده آورده بود، ک عین پری دریایی بود، موهاشم آبی کرده بود 🥲

نمی دونم چه حسی داشتم...به خدا حسودی نکردم، اگ همسرم نبود، حتما یه تایم طولانی بهش خیره میشدم، اما خب با همسرم یه کم انگار معذب شدم ، از اون همه زیبایی.🥲 این دختر خانم شاید بیست ، بیست و یک بود، می تونست جای دختر من باشه اگ خیلی زود ازدواج می کردم😅.

من و همسرم عاشقانه ازدواج کردیم.خیلی احترام همو داریم، حواسمون هست ذهن همو آزار ندیم..حتی دیشب همسرم خیلی رفتار درستی داشت، اینو گفتم ک بدونید حس بدم ب خاطر رفتار همسرم نبود..هیچ بهانه ای برای ناراحت شدن نبود، اما از فروشگاه ک اومدیم بیرون، یه کم عصبی بودم. 😂حتی میخواستم با همسرم دعوا کنم، اما بهونه نداشتم 🥴 از خودم در عجبم..من کوه اعتماد ب نفس بودم و هستم. اما خب، اول فکر کردم شاید ب این خاطر بوده ک کمی از جوانیم رفته و دیگ اون جوون سابقی ک اصلا ب هیچ کس حسادت نمی‌کرد نیستم. شک کردم ک شاید حسادت کردم. نه به اون دختر، ب چیزایی ک دیگ ندارم...خدایا دل من رفت، دیگ همسرم چه احساسی داشت و خودشو کنترل کرد بماند ..🥲

نمی‌دونم شما این تجربه رو داشتید یا نه. حس خوبی نبود. اما الان دیگ خوبم😅

✨با یاد بهرام بیضایی بزرگ، اسم فامیل خویش را از ایشان وام گرفتم✨زنی هستم در آستانه ی چهل سالگی✨اگر کمتر از سی سال دارید سعی کنید با من وارد بحث نشید. مرسی از شما😉از سال نود و شش اینجام✨

تومیری بازارکلی آقامیبینی

دلت رومیبرن؟!

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب مگه همسر شما هنوز مثل گذشته هست 😁 هر دو تغییر کردید 

و اینو بدونید اتفاقا خیلی هم خوشبختید که همسر به این پاکی دارید 

من دوست دارم یه آدم با ظاهر معمولی باشم که همسر درست حسابی داره تا یه آدمی که خیلی زیباس ولی همسر هیز داره 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

میفهمم چی میگی ،،،، دوتاییتون خیره میشدید بهش ،چه اشکال داشت🤣🤣🤣🤣از زیبایی ها لذت میبردید 

بعد ماه ها برگشتم ،میشه درخواست دوستی ندید ؟؟ حتی دوستای قدیمی😍ما را به سخت جانی خود این گمان نبود💔

من حساس نیستم ولی تازگی متوجه شدم همسرم حساسه 

دیروز بهش گفتم این پیروز فر لعنتی چقد خوشگله اخه دیدم اخماش رفت تو هم سریع گفتم نیکی کریمی هم خیلی نازه 

بازیگرن دیگه بابا😂

حالا من ریلکسترم تو این موارد سنمم بهت نزدیکه تا خدودی

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

منم همچین حسی داشتم با اینکه شوهرم اصلا نگاه طرفم نکرد 

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین

من وقتی ی خانم دیگه رو با شوهرم میبینم اینقدر بی اعتماد بنفسم میگم چقدر زنه ب شوهرم میاد .این زن اگر جای من بود میدونستم چطوری این شوهر زبون دراز منو آدم‌کنه.خودمم زشت نیستما ولی ب نودم نمی‌رسم بلد نیستم