2777
2789

سلام به همگی دوستای گلم اگه حاجت نوشتی تا آخر بخون گلم 

.

کسایی که حاجت دارند  این پایین حاجتشونو بنویسن من بعد از نماز شب که می‌خونم اونا هم پیش خدا دعا کنم که انشاالله همگی با هم دعامون برآورده بشه چون هرچی دعا بیشتر باشه بهتره و به اجابت نزدیک تره 

دوستای عزیزم دقت کنید من ممکنه نرسم همه نظرای شما عزیزانو بخونم ولی بعد از نمازم میگم کسایی که توی نی‌نی سایت نظر گذاشتن حاجت داشتن خدا انشالله حاجت همه بنده‌هاشو میده خدا از دلتون خبر داره نگران نباشین الانم یه چله است از همین امشب شروع میشه تا ۴۰ روز دیگه

نماز شب کامل نمی خونم خلاصه ش کردم ولی حالا از لطف نیست ❣️ 

.تاریخ پایان چله ۳ مرداد میشه یعنی از امروز که ۲۴ خرداد که البته میشه برای فردا چون از ۱۲ شب باید بگذره از ۲۵ خرداد شروع میشه تا ۳ مرداد انشاالله ۴۰ روز کامل باشه شما هم یک حساب بکنید ببینید ۴۰ روز کامل می‌شه یا در واقع ۴۰ شب باید بگیم

لایک کنید برسه به دست حاجت دارها 

لطفا دعا کنید ۳۰ خرداد همه چی خوب پیش بره برام

خیلی روز مهم و سرنوشت سازیه برام🙏🏻🥺🥺🥺🥺🥺🥺

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

جواد

طاهره

محمدرضا

جواد

علی

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالا دست به خاک بزنی طلا بشه 

دعا کن وسواس فکریم شفا پیدا کنه تیام 

و پاس شم امتحاناتمو

دردی که انسان را به سکوت وا میداردبسیار سنگین تر از دردیستکه انسان را به فریاد وا میداردو انسان ها فقط به فریاد هم می‌رسندنه به سکوت هم…    سکوت من به این معنا نیست که نمی توانم جواب دهم بلکه نمیخواهم دل کسی را بشکنم   اصالت را یکی دروغ نگفتن معنا میکند دیگری تهمت نزدن ولی من اصالت را برده ذات بد نبودن معنا میکنم  قله ای که چند بار فتح شود بی شک تفریحگاه عمومی میشود مواظب قلبت باش همه آدما روزی از دنیا می رن و چیزی که باقی می مونه اعتبار اوناست ‌‌‌... پس اعتبار مون رو حفظ کنیم که واقعی ترین دارایی یک انسان به اعتبار اونه     _ یه دختر مو فرفری چشم درشتم که دردای زیادی کشیده تو زندگیش اما با این وجود تجربه های زیادی هم داره   سوال علمی راجب بدن داشتین راجب اقتصاد داشتین  دلتون گرفته بود خواستید درخواست دوستی بدین درخدمتم ☘️❤️     https://abzarek.ir/service-p/msg/1716079  دیگر هیچکس او نخواهد شد ... حتی خودش .. درد ناشی از تکامل ...رو دارم تجربه میکنم 

دعا کن به هدفم برسم .. 🥲 

تا ۴ تیر خدا بهم یه قوتی بده خسته شدم از نهاییا

چنل تلگرام من =>https://t.me/+Lq3v0H1EWyc5ZDRk                        مبینام :) 🤍🌱 یه دختر پر انرژی شمالی که اصالتش بلوچِ 😍 عاشق پیشرفت خودم و بقیم و برای همین عاشق رنگ سبزم 💚 به منظور پیشرفت و توسعه فردی .. 🌱 عاشق مطالعه ، کتاب و درس خوندنم 🌱 .. الان که تا اینجا اومدی میخوام بهت بگم هممون مشکلات داریم ولی مهم اینه در کنار این مشکلات آرامشمونو حفظ کنیم و پرقدرت ادامه بدیم .. 💚 جا زدن تو کار ما نیست چون برای رسیدن به خواسته ها جنگجو هستیم:) 🤍 🌱 

من من خواهش میکنم واقعا گیر کردم احتیاج دارم به دعاتون❤❤❤❤❤

فقط میخوام رشته ای که میخوام توی دقیقا همون دانشگاهی که میخوام قبول شم خیلی برام مهمه خیلی زیاد 

و این که پول کتابام تا امروز به دستم برسه که ممکنه گیرم نیاد❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

عه بچه نون چی میگه اینجا🫣😅😂

بچه نون میخواد دانشگاه قبول شه💔😭😭😭😂

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍