2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا من که به دیوید شک دارم😂 تو سریالم معلوم نشد

منم اول به دیوید شک داشتم فکر میکردم راون پزشکیه که خودش بیماره و دلم برای پسره رابرت می سوخت قسمت آخرش که دیدم روح ها شون جابه‌جا شده پشمام ریخت حقیقتا 

بنظرت فصل ۲ داره؟ 

دختر ترک
منم اول به دیوید شک داشتم فکر میکردم راون پزشکیه که خودش بیماره و دلم برای پسره رابرت می سوخت قسمت آ ...

نه فصل ۲ قرار نیست بیاد تا این لحظه

باید تو خماری بمونیم دیگه😂😂

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

واااای من همین الان این سریالو تمام کردم

از سریالهای تخیلی متنفرم ولی این بینظیر بود.

فکر کنم همه درست متوجه قسمت اخر نشدن

اگه یادتون باشه تو قسمتهای اول توی اسایشگاه وقتی ناظر گیر داد به ادل و راب ،راب گفت من علاقه ای به این ندارم و میل من به مردهاست.

قسمت اخر نشون داد که در واقع دیوید به راب حسودی نمیکرده درواقع راب به ادل حسودی میکرده که دیوید دوستش داره پس تصمیم گرفت روح هاشون رو جا‌به‌جا کنه و راب بره توی جسم ادل و درواقع راب جسم خودش و روح ادل رو از بین ببره و وانمود کنه که راب اوردوز کرده و توی قسمت اخر هم در واقع روح راب که توی بدن ادل بود با بدن لوییس جا‌به‌جا شد و راب توی جسم لوییس اومده بود چون میدونست عشق جدید دیوید شده. توی وسطای قسمت اخر هم نشون داد که راب قبل از مردن توی دوربین داشت عکس دیوید رو نوازش میکرد…

واااای من همین الان این سریالو تمام کردماز سریالهای تخیلی متنفرم ولی این بینظیر بود.فکر کنم همه درست ...

خیلی سریال جالبی بود بخصوص قسمت آخر که نشون داد در واقع ادل همون راب بوده پشم ریزون بود

ولی داستان آتش سوزی رو آخرش متوجه نشدم که آتش سوزی عمدی بوده یا یک اتفاق 

دلم برای دیوید  سوخت که بعد این همه سال دوباره همون راب در جسم لویس قراره عذابش بده و همینطور بچه لویس

کاش فصل دومش‌میساختن

دختر ترک
واااای من همین الان این سریالو تمام کردماز سریالهای تخیلی متنفرم ولی این بینظیر بود.فکر کنم همه درست ...

من الان تمومش کردم از سر شب یکسره ديدمش ولی نفهمیدم جی ب چیه الان ک خوندم متن شمارو کمی از قیافه علامت سوال دراومدم بازم تو هنگی ب سر میبرم هنوز