2777
2789

آخه شنیدم میگن الان گرمه خوب نیست شیر گاو به جای شیر خشک بدی بهش به نظرتون چیکار کنم همون شیر خشک و بدم الان ۱ سالشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پاستوریزه مشکلی نداره.بده بهش ولی اگه اسهال اینا شد یعنی لاکتوز رو نمیتونه هضم کنه و نباید دیگه بهش ...

اره خو منن همون پاستوریزه میخوا بهش بدم آخه الان تو فرنی براش میریزم مشکلی نداره

بعد از یکسالگی کل نیاز کودک به شیر، ٢ تا لیوان هست  (کلا در حدود ٥٠٠ ميلی لیتر). این شیر می تونه شیر مادر، خشک یا شیر گاو پاستوریزه باشه. بیشتر از این مقدار نه تنها مفید نیست، بلکه مضر هم هست. چون شیر بعد از یکسالگی پروتیین، ویتامین و مینرال های کافی برای رشد کودک را نداره و فقط حجم معده را پر می کنه و باعث میشه کودک غذاهای جامد نخوره. در حالی که غذای جامد سالم و مغذی باید نیاز کودک را برطرف کنه...به همین خاطر کم خونی فقر آهن در بچه های بین یک سال و دو سال که زیاد شیر می خورند، خیلی شایع هست که هم باعث کاهش رشد و هم بدخلق شدن کودک میشه. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
بعد از یکسالگی کل نیاز کودک به شیر، ٢ تا لیوان هست  (کلا در حدود ٥٠٠ ميلی لیتر). این شیر می تون ...

ممنون آره ولی دختر من تو روز شاید یه لیوان هم نمیخوره خیلی کم شیر میخوره

ممنون آره ولی دختر من تو روز شاید یه لیوان هم نمیخوره خیلی کم شیر میخوره

اگر ماست، پنیر یا خامه دوست داره، می تونند جایگزین شیر بشن.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم